Εβδομαδιαίες προβλέψεις 5-12/12/11

17:23 5/12/2011 - Πηγή: Neolaia

Συμβουλές για τα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το αντίστοιχο ζώδιο). Από τη Λίλιαν Σίμου.

Κριός

Οι σχέσεις που ήταν αόριστες ή είχαν μία εξιδανικευμένη εικόνα χωρίς ουσία, είναι αυτές που θα σταματήσουν και θα απομυθοποιηθούν αυτές τις μέρες, μέσα από κρίσεις και αντιπαραθέσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα δείτε πως μία φιλία μπορεί να είναι ενθαρρυντική και να τραπεί σε συνεργασία, εφ’ όσον έχει δοκιμαστεί στην πορεία του

χρόνου.

Ευκαιρίες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας σχέδια καλλιεργούνται στην περίπτωση που μπορείτε να φανείτε ψύχραιμοι. Εκμεταλλευτείτε την προσωπική σας γοητεία στον χώρο της καριέρας, φανείτε ευγενείς και συνεπείς, για να κερδίσετε το ενδιαφέρον όσων σχετίζονται μ’ αυτήν. Η εργασία αν και θα έχει δύσκολες ώρες, προσφέρει ικανοποίηση καθώς σας αρέσουν στοιχεία της και γίνεστε αγαπητοί με την προσπάθεια που καταβάλλετε.

Ταύρος

Καθώς μπορείτε να λειτουργείτε μέσα από αποδείξεις για κάθε τι που σας ενδιαφέρει, υπάρχουν τα στοιχεία εκείνα που θα σας προσφέρουν την χαρά και την ικανοποίηση. Οι μέρες που κυλούν θα φέρουν μία κρίση προς το τέλος της εβδομάδας, αλλά μπορείτε να συγκρατήσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν, επειδή είστε αρκετά συντονισμένοι και ικανοί να βρείτε τον τρόπο που θα γεφυρώσετε τις διαφορές με το ταίρι σας.

Στα οικονομικά σας, αν υπάρχει ένα νομικό ζήτημα, δίδονται οι σωστές συμβουλές για να το ξεπεράσετε και να βγείτε ωφελημένοι. Μία διεκδίκηση από θέματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό, θα σας προσφέρει λύσεις. Αν πρόκειται να ξεκινήσετε όμως μία διεκδίκηση τώρα, καλύτερα θα ήταν να αναβάλλετε προς το παρόν τις κινήσεις σας.

Δίδυμοι

Δυσχερής φαίνεται η προβολή των προσωπικών σας αναγκών, αφού δημιουργείται κλυδωνισμός και ένταση όταν τις αναδεικνύετε. Μην είστε κτητικοί με το ταίρι σας, αποφύγετε να διεκδικείτε κάτι που είναι ανέφικτο (κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου) και επικεντρωθείτε στα θετικά.

Τα οικονομικά σας μπορούν να στηριχθούν από την οικογένεια, ωστόσο ίσως η εξάρτηση ή η ανάμιξη των οικείων σας, σας φανεί παρεμβατική και ενοχλητική. Όμως κάποιοι εξ αυτών έχουν μεγαλύτερη ευκρίνεια και υπευθυνότητα στις αποφάσεις και θα σας ωφελήσουν. Αρκεί να είστε και εσείς και εκείνοι, περισσότερο υπομονετικοί. Με ένα συνεργάτη μπορεί να έρθετε σε άμεση ρήξη και σ’ αυτό συντελεί η διαφορετική νοοτροπία.

Καρκίνος

Δοκιμάστε να κάνετε μαζί με το ταίρι σας ένα έργο που θα αποδώσει αφού έχετε τον ίδιο τρόπο στην επεξεργασία των λεπτομερειών. Είναι εποικοδομητική περίοδος για την σχέση και θα φανεί η αξία της. Αν είστε μόνοι, τότε θα επιδιώξετε να βρείτε ένα ταίρι που θα συμπληρώνει τα κενά σας, με την προϋπόθεση να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και τρόπο σκέψης.

Στις συνεργασίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, θα διαπιστώσετε πως είναι δυνατόν να βγείτε κερδισμένοι, κυρίως όταν αναπτύξετε τις λεπτομέρειες που θα στηρίξουν το κοινό σας έργο. Η αγωνία

Keywords
Τυχαία Θέματα