Φυσικός χρησιμοποίησε τις γνώσεις του για να γλιτώσει πρόστιμο για παραβίαση STOP!

13:53 19/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Για να γλιτώσει πρόστιμο 400 δολαρίων και διατριβή θα έγραφε στον αστυνομικό που τον σταμάτησε για παραβίαση STOP. Πρόκειται για το φυσικό στο επάγγελμα, Dmitri Krioukov, ο οποίος προσπάθησε να αποδείξει επιστημονικά ότι δεν παραβίασε το stop και ότι ο αστυνομικός έκανε λάθος.

Ο Krioukov ισχυρίζεται ότι ο αστυνομικός θεώρησε ότι τον είδε να παραβιάζει την πινακίδα εξαιτίας τριών λόγων.  Πρώτον, ο αστυνομικός έβλεπε το το αυτοκίνητο του Krioukov υπό γωνία, κάτι που το έκανε να εμφανίζεται ότι επιτάχυνε καθώς τον πλησίαζε. Δεύτερον, η ταχύτητά του

όταν πλησίαζε και απομακρυνόταν από την πινακίδα δεν θα ήταν τόσο διαφορετική εάν όντως είχε παραβιάσει την πινακίδα: ισχυρίζεται ότι επειδή είχε κρυολόγημα φταρνίστηκε και πάτησε το φρένο απότομα ακινητοποιώντας το όχημα λίγο πριν την πινακίδα και μετά αμέσως επιτάχυνε. Τρίτον, μπροστά από το αυτοκίνητο του Krioukov υπήρχε άλλο αυτοκίνητο την στιγμή που σταμάτησε, κάτι που σημαίνει ότι ο αστυνομικός δεν τον είδε πραγματικά τη στιγμή που σταμάτησε.

Εν τέλει ο δικαστής πείστηκε από τα επιχειρήματα του φυσικού και ο άνδρας  γλίτωσε το πρόστιμο των 400 δολαρίων.

Keywords
Αναζητήσεις
προστιμο για παραβαση stop
Τυχαία Θέματα