Γ. Καμίνης | Υπέρμαχος του γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό‏

16:47 16/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Υπέρ της κατασκευής γηπέδου του ΠΑΟ και της ολοκλήρωσης του εγχειρήματος της διπλής ανάπλασης τάχθηκε με δηλώσεις του στον novasportfm ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Σχετικά με τη διπλή ανάπλαση ο Γιώργος Καμίνης είπε: «Για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ ακριβό να παίζει στο ΟΑΚΑ. Στον βαθμό που μπορεί να γίνει νόμιμα να παίξει στη Λεωφόρο, κάτι που φαίνεται πως μπορεί να γίνει, ο Δήμος θα βοηθήσει όσο μπορεί. Εξετάζουμε γενικότερα το θέμα της Διπλής Ανάπλασης.

Ο Δήμος θέλει να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό για να αναβαθμιστεί όλη η περιοχή».

Για την προοπτική μετάβασης του ΠΑΟ στον Ελαιώνα τόνισε: «Καλλιεργείται μία φημολογία πως ο Δήμος δεν θέλει να γίνει το γήπεδο και η Διπλή Ανάπλαση. Είναι υποβολιμαίες φήμες. Ο Δήμος θέλει να γίνουν και τα δύο. Δεν πρόκειται να ξεσπιτωθεί ο Παναθηναϊκός. Αυτό είναι σαφές».

Για την υπογειοποίηση της Λ. Αλεξάνδρας: «Από τη στιγμή που θα γκρεμιστεί το γήπεδο της Λεωφόρου για να ανασάνει όλη η περιοχή. Ας γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ας γκρεμιστεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και μετά μακάρι να έχουμε τα λεφτά και τη δυνατότητα να υπογειοποιήσουμε τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα