Η ατζέντα μιας τυχοδιώκτριας…

17:15 21/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Καινούρια στήλη αποφασίσαμε να αρχίσουμε και με θέμα προτάσεις εξόδου για κάθε βδομάδα! Προτάσεις για καφεδάκι, ποτάκι, live, θέατρο και φεστιβάλ και ό,τι άλλο καλό προκύπτει!

Ξεκινώντας σήμερα, Δευτέρα, εμφανίζεται στο Half Note Jazz Club η Μαντώ παρουσιάζοντας την μαγεία του συμβόλου

της μαύρης μουσικής, Stevie Wonder, σε ένα πρόγραμμα με γνωστά τραγούδια από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

[Half Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς) Τηλ.: 2109213360, Ώρα: 22:30, Εισιτήριο: 10 ευρώ, 15ευρώ]

Για αύριο, Τρίτη, προλάβετε τους KollektivA στη γνώριμή τους σκηνή στο club του Σταυρού του Νότου για μια τελευταία βραδυά!

[ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος, Τηλ.: 2109226975, 2109239031, Ώρα: 22:00, Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί]

Την Τετάρτη μετά από δύο μέρες ξενύχτι καλό θα ήταν να χτυπήσετε ένα πρωινό καφεδάκι στο cafe-bar «At Droopy’s» (Σκουφά 48), που είναι νεανικό και φτηνό και έχει ως χαρακτηριστικότερο στοιχείο το αξεσουάρ-φετίχ της νέας γενιάς των αθηναϊκών bars, τις παλέτες. Κάπου εκεί ίσως κόβει βόλτες και ο νονός του bar, ένα σκυλάκι με το όνομα Droopy, που μοιάζει με το ομώνυμο διάσημο καρτούν της δεκαετίας του ’50.

Την Πέμπτη από την άλλη έχω δίλημμα μεγάλο! Κατ’αρχάς έχει Glam Rock Thursdays στο Gaspar food ‘n’ mood στο Ψυχικό, αλλά το standing bar «Reception 77» (Σίνα 21, στο χώρο του πρώην «Baires») θέλει να μας κάνει να χορέψουμε με dj τον Αδριανό Παπαδέα και το Γιώργο Σεράγο εναλλάξ τις Πέμπτες!

Παρασκευή, αγαπημένη μέρα για έξοδο! Ίσως πραγματικά και η πιο αγαπημένη από όλες! Και φυσικά την Παρασκευή θα την αφιερώσω σε μια άλλη μου μεγάλη αγάπη: Πάνος Μουζουράκης & Θανάσης Αλευράς στο Σταυρό του Νότου PLUS! Δεν περιγράφω άλλο! Αγαπώ!

Χμμ, και έρχεται και το Σάββατο! Saturday night fever στο HOXTON (Βουτάδων 42, Γκάζι). Κάθε φορά και πιο χορευτικοί με νέες ιδέες και με special events
και guests το δίδυμο MAK & MARCH που θα βρίσκεται στα dexx για 2η συνεχόμενη season.

Τέλος, την Κυριακή δεν έχει άλλο ξενύχτι! Αλλά νωρίς το απόγευμα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρακολουθείστε την προβολή «Αφροδίτη & Άδωνις» του John Blow (18:00-στη Μικρή Σκηνή). Μια μπαρόκ όπερα που παρουσιάστηκε σε ημι-σκηνοθετημένη μορφή και στο Μουσικό Χωριό το καλοκαίρι του 2012.

Επόμενη ατζέντα την επόμενη Δευτέρα! Καλά να περάσετε!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα