Ιόνιο Πανεπιστήμιο | 1ο Φεστιβάλ με θέμα: «Σπουδάζω – Καινοτομώ – Επιχειρώ»

18:14 24/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει από 9 έως 13 Ιουλίου 2012 στην Κέρκυρα το 1ο Φεστιβάλ με θεμα «Σπουδάζω – Καινοτομώ – Επιχειρώ».

Μέσα από ένα πλέγμα συντονισμένων δράσεων, όπως, ενδεικτικά, ημερίδων, στρογγυλών τραπεζών, ημερών καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και κατ΄ ιδίαν συζητήσεων και ομαδικών

δράσεων ανάδειξης ιδεών, επιχειρείται για πρώτη φορά η συνδυασμένη ανάδειξη των διεξόδων και ευκαιριών απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και περαιτέρω σπουδών και σταδιοδρομίας που παρέχονται σε φοιτητές/ μελλοντικούς αποφοίτους.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ είναι ανοικτές στο κοινό. Αλλά, λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου χώρου, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές (συμπεριλαμβανομένου μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων) καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής.

Το φεστιβάλ απευθύνεται, κυρίως, στους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου, αλλά είναι δυνατό να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής και φοιτητές άλλων Ιδρυμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους έως τις 20η Ιουνίου 2012. Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται από:

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (έως μια σελίδα)Επιστολή στην οποία θα περιγράφεται το κίνητρο του για συμμετοχή στο φεστιβάλ, καθώς και η πρόθεση παρουσίασης κάποιας ιδέας που σχετίζεται με τη σταδιοδρομία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα (έως μια σελίδα).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να στέλνονται ηλεκτρονικά και στα τρία email: [email protected], [email protected], [email protected] με θέμα: Ονοματεπώνυμο Ενδιαφερόμενου-ΔΑΣΤΑ Φεστιβάλ.

H τελική προθεσμία παραλαβής αίτησης συμμετοχής είναι μέχρι τις 20 Ιουνίου 2012. Η Ανακοίνωση Επιτυχόντων και Ενημέρωση τους, στις 25 Ιουνίου 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα