Κανονίζεις ταξίδι; Πες το στο Touristlink!

21:22 16/1/2012 - Πηγή: Neolaia

Αν είστε τύποι που σας αρέσουν τα ταξίδια και η εμπειρία της εξερεύνησης ενός νέου προορισμού δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο καινούριο social network, Touristlink. Ο συγκεκριμένος ιστοχώρος θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος και ο τσάμπα σύμβουλός σας για όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού που προγραμματίζετε.

Πρόκειται για ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο που στην ουσία οργανώνεται και εμπλουτίζεται από τους ίδιους τους χρήστες και τις προσωπικά τους ταξιδιωτικά βιώματα. Οι εγγεγραμμένοι

χρήστες φτιάχνουν λίστες με τος αγαπημένους τους προορισμούς καθώς και albums με φωτογραφικό υλικό από τον εκάστοτε προορισμό. Επιπλέον, προτείνουν αξιοθέατα που θα μπορούσαν οι υπόλοιποι να επισκεφθούν, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενους χώρους και οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο σε ένα ταξιδιώτη.

Η εγγραφή στο Touristlink γίνεται δωρεάν καθώς και η πλοήγηση σε αυτό. Αν ο χρήστης επιθυμείς να κάνει κάποια κράτηση μέσω του site τότε αυτό κρατάει προμήθεια 10%. Το Touristlink προστοπαρών δουλεύει πιλοτικά με 1.500 εγγεγραμμένους χρήστες και αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά το Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα