Καρναβάλι Ξάνθης 2012!

21:52 10/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Ακόμα κι αν η Ελλάδα περνά από τις πιο δύσκολες φάσεις της ιστορίας της δεν φαίνεται να πτοεί τους καρναβαλιστές σε όλη τη χώρα να το διασκεδάζουν και γιατί όχι να διακωμωδούν την κατάσταση! Το Ξανθιώτικο καρναβάλι στα πλαίσια των 47ων Θρακικών Γιορτών υπόσχεται και φέτος να προσφέρει κέφι και να δώσει μια σατιρική πνοή στα όσα εκτυλίσσονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα.

Με σύνθημα για φέτος «Τσίρκο η Ελλάς«, ο οποίος αποτυπώνει

τη διάθεση του φετινού καρναβαλιού στη Ξάνθη, όλοι καλούνται να γιορτάσουν και να ξεχαστούν με τις εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο Δήμος.

Ο δήμαρχος της πόλης δηλώνει ότι το καρναβάλι είναι μια γιορτή στην οποία σμίγει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και δίνεται η ευκαιρία της ελεύθερης έκφρασης μέσα από τη φαντασία. Επίσης, τονίζει ότι με την σύμπραξη όλων, η επιτυχία και του φετινού καρναβαλιού είναι δεδομένη.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων πολλές είναι οι δράσεις που προγραμματίζονται. Περισσότεροι από εξήντα πολιτιστικοί σύλλογοι της Ξάνθης πρόκειται να συμμετάσχουν και να προσφέρουν θέαμα στα πλαίσια των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δρώμενων. Επίσης, οι καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι επικεντρωμένες στη ψυχαγωγία των παιδιών.

Δείτε κάποιες από τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Δήμος Ξάνθης:

20/2 Συναυλία Σταμάτη Κραουνάκη.

23/2 Συναυλία Apurimac.

24/2 Συναυλία Μόμπαν Μάρκοβιτς.

25/2 Καρναβαλική Παρέλαση (βράδυ).

          Συναυλία Ελεονώρας Ζουγανέλη.

26/2 Καρναβαλική παρέλαση (μεσημέρι).

          Κάψιμο του «Τζάρου» στη γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου (βράδυ).

Σε παλαιότερα άρθρα μας, αναφέραμε για το Πατρινό Καρναβάλι 2012, τοΡεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2012, το Ποδηλατικό Καρναβάλι Θεσσαλονίκης, τοΖακυνθινό Καρναβάλι 2012, το Πυργιανό Καρναβάλι και το Καρναβάλι του Δήμου Ρέντη – Νίκαιας 2012.

Keywords
Τυχαία Θέματα