Κριτική ταινίας | W.e

23:17 9/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν την νέα ταινία της Madonna. Στην ταινια παίζουν οι Abbie Cornish (Sucker Punch), James D’Arcy (Screwed) και Andrea Riseborough. Η ταινία εκτυλίσσετε ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόνΗ ιστορία ξεκινάει όταν η Wallis σε ένα ταξίδι της στην Ευρώπη γνωρίζει τον Εδουάρδο, διάδοχο του θρόνου. Ένας μεγάλος έρωτας έχει μόλις γεννηθεί. Ο πρίγκηπας την ερωτεύεται και αμέσως την βάζει στη

ζωή του. Η πολύ όμορφη Wallis είναι μια γυναίκα ευαίσθητη, με στυλ και πρωτοποριακό χαρακτήρα για την εποχή της. Ο έρωτας τους δεν θα αργήσει να γίνει σκάνδαλο καθώς η Wallis είναι παντρεμένη με έναν Αμερικάνο. Μια σύγχρονη γυναίκα λαμβάνει ρόλο αφηγητή και ταυτίζεται πλήρως με την Wallis, μέσα από αφηγήσεις και αναμνήσεις προχωράει η ταινία.

Η ταινία δεν μπορώ να πω πως δεν μου άρεσε, αλλά  αυτό το «flach back» με κούρασε λίγο. Αντίθετα βρήκα την ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα καθώς και τις ενδυματολογικές επιλογές της Madonna. Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ ήταν η μουσική. Μια τραγουδίστρια που μπαίνει στο χώρο του κινηματογράφου δεν θα μπορούσε να μην είχε κάνει τις σωστές μουσικές επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα