“Λήψη Αποφάσεων” | Συμβουλές & Μυστικά

19:17 10/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Χαίρομαι που πήρατε την απόφαση να διαβάσετε το άρθρο! Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πως να παίρνετε αποφάσεις. Με την εξέταση αυτών των ιδεών, όταν έρχεται η ώρα να αποφασίσετε, θα ξέρετε πώς να λάβετε αποφάσεις πιο γρήγορα και εύκολα.

Μερικές από αυτές τις ιδέες μπορεί να είναι αντίθετες με την κοινή γνώμη. Αλλά…χρησιμοποιούνται για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων. Χρησιμοποιώντας αυτές τις συμβουλές για τη λήψη αποφάσεων δεν σημαίνει μόνο ότι θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις, αλλά μπορείτε επίσης να κάνετε

τη ζωή σας πιο εύκολη!

Είστε Νο.1

Κατά τη λήψη αποφάσεων σας, βάλτε τον εαυτό σας πρώτα. Αυτή είναι η πρώτη και η πιο σημαντική συμβουλή από όλες εάν θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Είναι σημαντικό ότι είστε σε καλύτερη θέση από το αποτέλεσμα της απόφασης που θα πάρετε. Αυτό μπορεί να φαίνεται εγωιστικό, αλλά είναι καλύτερο από το να δαπανάτε χρόνο από τη ζωή σας για να κάνετε πράγματα για τους άλλους που δεν θέλετε να κάνετε, ή / και δεν έχετε χρόνο να κάνετε. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να πάνε στην κόλαση! Στις σχέσεις, φυσικά, θα υπάρξουν φορές που θα κάνετε πράγματα για το σύντροφό σας, γνωρίζοντας ότι μερικές φορές θα βάλετε τον εαυτό τους απ’έξω.

Η οικογένειά σας

Αν είναι σημαντική η οικογένειά σας για εσάς αποδείξτε το αυτό με τη δημιουργία ισορροπίας εργασίας-ζωής στη λήψη αποφάσεων σας. Όπως και παραπάνω, είναι σημαντικό να μην θέσετε σε κίνδυνο την οικογένειά σας. Ό, τι απόφαση πάρετε, εσείς και η οικογένειά σας θα πρέπει να επωφεληθείτε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Πολλοί άνθρωποι, όμως, χρησιμοποιούν αυτό ως δικαιολογία για να συνεχίσουν να είναι αυτό που είναι. Το κλασσικό παράδειγμα είναι να λένε ότι εργάζονται πολλές ώρες, έτσι ώστε η οικογένεια μπορεί να έχει χρήματα. Η οικογένεια, φυσικά, θέλει να περνά χρόνο με αυτό το πρόσωπο…

Δημιουργήστε τις δικές σας αποφάσεις

Αν επιτρέψετε σε άλλους να πάρουν αποφάσεις για σας, αντί να πάρετε τις αποφάσεις εσείς, τότε θα «τρέχουν» τη ζωή σας. Ως αποτέλεσμα, εσείς τους δίνετε τον έλεγχο και ζείτε με τον τρόπο που εκείνοι θεωρούν πως πρέπει να ζείτε.

Ποιού τη ζωή θέλετε να ζήσετε;

Πάρτε την ευθύνη

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Προκειμένου να αναλάβετε την ευθύνη για τη λήψη αποφάσεων, είναι χρήσιμο να έχετε μια διαδικασία λήψης αποφάσεων που λειτουργεί για σας και να ξέρετε τις δικές σας αξίες και τις αρχές.

Από όλες τις συμβουλές, αυτή είναι συχνά η συμβουλή που οι άνθρωποι είναι πιο απρόθυμοι να αναλάβουν, και αυτό έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο!

Όταν παίρνετε την ευθύνη πολλά πράγματα είναι στη διάθεσή σας:

Αν τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο σας (που μερικές φορές δεν πάνε!) ποτέ δεν είστε το θύμα.Μπορείτε να εξετάσετε αμέσως τι μπορείτε να κάνετε διαφορετικά και να ενεργήσετε βάσει αυτού.Είστε ελεύθεροι να πάρετε μια διαφορετική απόφαση ανά πάσα στιγμή.Είστε έτοιμοι για τις συνέπειες, όποιες κα
Keywords
Τυχαία Θέματα