Ντου στον ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού με φυλλάδια της Χ.Α. στα γραφεία του

19:15 21/1/2013 - Πηγή: Neolaia

Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σαρωνικού στην οδό Πλάτωνος 4 στην Ανάβυσσο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στην πρόσοψη του κτηρίου που φιλοξενούνται τα γραφεία του αριστερού κόμματος στα νοτιοανατολικά προάστια, πετώντας παράλληλα και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής εντός των γραφείων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

ΕΚΜ σχολιάζοντας το περιστατικό κατάστησε από την πλευρά του σαφές πως «τέτοιου είδους φαινόμενα δείχνουν ότι η δράση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και οι θέσεις του κάποιους ενοχλεί, ενώ σημείωσε κι ότι «η τακτική της έντασης που επιλέγουν ορισμένες οικτρές μειοψηφίες και έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα θα αποτύχει».

«Εμείς, απέναντι στην προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνίας, συνεχίζουμε τη δράση μας και τον αγώνα μας για την υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας. Απέναντι στις πολιτικές που οδηγούν στην πλήρη χρεοκοπία της κοινωνίας, αντιτάσσουμε τον αγώνα μας για την ανατροπής τους. Αντιτάσσουμε τη δράση και προσπάθειές μας για μια αλληλέγγυα, δίκαιη κοινωνία και για μια ζωή με αξιοπρέπεια», καταλήγει η σχετική καταδίκη της ενέργειας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα