Ο Σπύρος γραμμένος για πέντε (5) Σάββατα στο BAR2

17:47 1/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Αφού πια βγαίνετε μόνο τα Σάββατα –όπως έκαναν οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας-, ο Σπύρος Γραμμένος και η μπάντα του λύνουν το πρόβλημα του «και πού να πάμε ρε παιδιά;», και σας περιμένουν στο BAR2 όλα τα Σάββατα του Μαρτίου. Πυρετός το Σαββατόβραδο!

Κι επειδή το αφεντικό τρελάθηκε, ο Σπύρος Γραμμένος δεν θα αρκεστεί στις μεγάλες

επιτυχίες του αλλά θα πάρει ξανά στα χέρια του το χρυσό ψαλίδι του και τη μαγική τσατσάρα. Σε κάθε παράσταση, ο Σπύρος Γραμμένος θα κουρεύει έναν τυχερό θεατή πάνω στη σκηνή, ενώ ο θεατής θα τραγουδάει και τα τρία μέλη της μπάντας θα του κάνουν μανικιούρ, πεντικιούρ και μασάζ. Αν το σκηνικό με το κούρεμα έχει το αναμενόμενο σουξέ, ο Σπύρος θα κουρεύει όλο το μαγαζί, ενώ μετά το τέλος του προγράμματος θα βγαίνει στην πλατεία Εξαρχείων και θα κουρεύει και τους περαστικούς με τις τζίβες. Μπορεί να τους ρίχνει κι ένα ξύρισμα κόντρα στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Αλλά οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Κάθε Σάββατο του Μαρτίου, αμέσως μετά την παράσταση, ένας υπερτυχερός θεατής θα την κάνει ταράτσα δωρεάν, αφού θα έχει την τιμή να του κάνει το τραπέζι ο μπασίστας της μπάντας, ο Πέτρος Κρεμυζάκης. Ο Πέτρος τρώει πάρα πολύ αργά, οπότε –εκτός από την τζάμπα μάσα- ο τυχερός θεατής θα έχει την τύχη να μάθει και όλα τα μυστικά και την ιστορία του μπάσου, αφού ο Πέτρος Κρεμυζάκης δεν είναι μόνο βιρτουόζος αλλά και μεγάλος δάσκαλος.

Δηλαδή, με μια έξοδο στο BAR2, δεν απολαμβάνετε μόνο τις χρυσές επιτυχίες του Σπύρου Γραμμένου αλλά μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός –ή η τυχερή- που θα τραγουδήσει μπροστά σε εκατό χιλιάδες θεατές και θα απολαύσει δωρεάν ένα κούρεμα και ένα λουκούλλειο δείπνο.

Στέλιος Πασχάλης τύμπανα
Αλέξανδρος Ρουμπέσης κιθάρα
Πέτρος Κρεμυζάκης μπάσο
Μάνος Στάγιας ήχος

Για πέντε (5) Σάββατα 3, 10, 17, 24 και 31 Μαρτίου

23:00 ΑΥΣΤΗΡΑ (μπορεί και 23:45 αυστηρά)

BAR2 Ανδρέα Μεταξά 32 & Θεμιστοκλέους (πλατεία Εξαρχείων)

τηλέφωνο κρατήσεων 6970835843

Keywords
Τυχαία Θέματα