Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 6/12

14:16 6/12/2012 - Πηγή: Neolaia

Στο παρακάτω άρθρο θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις καινούργιες ταινίες που θα βγαίνουν κάθε εβδομάδα στους κινηματογράφους. Από αυτή την Πέμπτη μπορούμε να απολαύσουμε στις αίθουσες τα παρακάτω.

House at the End of the Street (2012)

Ο σκηνοθέτης Μαρκ Τόντεραϊ επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με μια ταινία τρόμου. Συμμετέχουν οι Τζένιφερ Λόρενς («Winter’s Bone») και Ελίζαμπεθ Σου («Leaving Las Vegas»), καθώς και o Μαξ Θίριοτ («Chloe»). Μια μητέρα, με την κόρη της αλλάζουν

τόπο διαμονής και μετακομίζουν σε μια νέα κοινότητα. Δεν θα αργήσουν να καταλάβουν ότι δίπλα τους βρίσκεται ένα στοιχειωμένο σπίτι, από μια στυγερή δολοφονία.

Hotel Transylvania (2012)

Το Hotel Transylvania, είναι ένα animation από την «Sony Pictures Animation». Σε σκηνοθεσία του Genndy Tartakovsky, το ξενοδοχείο για τέρατα επρόκειτο να σας κλέψει τις εντυπώσεις με τους πολύ έξυπνους διαλόγους του και τις καλογυρισμένες σκηνές. Πιο συγκεκριμένα, ένας ευγενικός δράκουλας (διευθυντής του ξενοδοχείου) προσπαθεί με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει στιγμές ηρεμίας στους πολύ διάσημους καλεσμένους του. Μερικοί από αυτούς είναι ο Φρανκεστάιν, η Μούμια, ο Αόρατος Άνθρωπος και ο Λυκάνθρωπος.

The Master (2012)

Ο πέντε φορές υποψήφιος με όσκαρ Πολ Τόμας Άντερσον (There will be blood) επιστέφει με μια ταινία που θα συζητηθεί. Στην μεταπολεμική Αμερική, ένας βετεράνος επιστρέφει στην πατρίδα του γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες που ο πόλεμος του στέρησε. Εγκλωβισμένος από την αβεβαιότητα δεν θα αργήσει να υποκύψει στον «Master», τον θρησκευτικό ηγέτη μια οργάνωσης.

Like Someone in Love (2012)

Το «κάτι σαν έρωτας¨, είναι μια ταινία του βραβευμένου με χρυσό φοίνικα σκηνοθέτη Abbas Kiarostami. Ο αινιγματικός χαρακτήρας του σκηνοθέτη αποτυπώνεται στο καρέ της ταινίες προβάλλοντας μας το 24ώρο ενός ανεκπλήρωτου έρωτα.

Ημερολόγια Αμνησίας (2012)



Τα ημερολόγια αμνησίας, είναι ένα λεύκωμα της Στέλλας Θεοδωράκη με ταινίες που μάλλον ξεχάσαμε απο τις χρονίες 1985-86, από την Ελλάδα, την Αυστραλία και το Παρίσι, όταν ήταν φοιτήτρια. Η σκηνοθέτης βλέποντας παλιά ημερολόγια αισθάνεται την ανάγκη να κινηματογραφήσει τις χρονιές 2010-2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα