Σε «πολικές» συνθήκες μάχεται ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρούμπιν

11:17 14/2/2012 - Πηγή: Neolaia

Με 150 οπαδούς στο πλευρό του που αψήφισαν το -15 που επικρατεί στη Μόσχα, ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (13:00) σκληρή μάχη για να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Αγωνιστική απραξία

Σε αγωνιστική απραξία βρίσκεται η Ρούμπιν Καζάν και αυτό γιατί το πρωτάθλημα Ρωσίας έχει διακοπεί και θα ξεκινήσει εκ νέου τον Μάρτη, ώστε να ολοκληρωθεί μαζί με τα υπόλοιπα της Ευρώπης. Τελευταίος αγώνας που έχει δώσει λοιπόν στη σεζόν η Ρούμπιν,

είναι το 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, στον τελευταίο αγώνα του ομίλου της προηγούμενης φάσης του θεσμού. Η Ρουμπίν έκανε μίνι προετοιμασία τις προηγούμενες εβδομάδες, αρχικά στην Τουρκία και μετέπειτα στην Ισπανία, όπου εκτός των άλλων συμμετείχε και κατέκτησε το Μαρμπέλα Καπ. Στον τελικό κέρδισε την Ντιναμό Κιέβου με 2-1. Η αποστολή της ομάδας επέστρεψε στη Μόσχα την Κυριακή, για να εγκλιματιστεί ξανά στις συνθήκες. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία σημαντική απώλεια, αυτή του Νομπόα, με τον Μπερντίεβ να τονίζει ότι υπάρχουν επιλογές για την κάλυψη του κενού του. Τραυματίας και θα απουσιάσει και ο κίπερ Ριζικόφ.

Πιθανή Ενδεκάδα Ρούμπιν (4-4-2): Αρλάουσκις – Ανσάλντι, Μποκέτι, Σαρόνοφ, Καλέσιν – Νάτχο, Ριαζάντσεφ, Κασάεφ, Καραντενίζ – Μάρτινς, Βαλντές.

 Με φόρα από το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Οι συνθήκες που συνάντησε ο Ολυμπιακός στη Ρωσία είναι πρωτόγνωρες, θα πρέπει όμως να προσπαθήσει να ανταπεξέλθει τις δυσκολίες και να πάρει σκορ πρόκρισης. Η χθεσινή τελευταία προπόνηση έγινε στο -21, με τα προβλήματα να είναι πολλά και τους παίκτες να αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι σε τέτοιες θερμοκρασίες παγώνει ακόμα και η ανάσα σου!

Οι ερυθρόλευκοι έρχονται με αναπτερωμένο ηθικό στον αγώνα της Ευρώπης, μιας και την Παρασκευή επικράτησαν με 2-0 στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ και διατήρησαν το -2 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό. Κανείς ασφαλώς δεν έχει ξεχάσει τον άδοξο τρόπο που αποκλείστηκαν οι ερυθρόλευκοι τον Δεκέμβρη από τη συνέχεια του Champions League, όπως και να ΄χει όμως άπαντες είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν τη συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία μέσα από το Europa League. Στα αγωνιστικά, δεδομένη είναι η απουσία για σήμερα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, με το κενό του να καλύπτει ο Μαρκάνο. Πάντως, ο Ισπανός τεχνικός είδε τους Μανιάτη και Μιραλάς να ξεπερνούν έγκαιρα τα προβλήματα τραυματισμών τους και να τίθενται κανονικά στη διάθεση του. Σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ αναμένονται δύο ή τρεις αλλαγές.

Πιθανή Ενδεκάδα Ολυμπιακός (4-2-1-3): Μέγιερι – Μαρκάνο, Μέλμπεγκ, Χολέμπας, Τοροσίδης – Ορμπάιθ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα – Τζεμπούρ, Μιραλάς, Αμπντούν.

Για περισσότερες αναλύσεις και για επιπλέον στοιχηματικές επιλογές επισκεφτείτε το www.betarades.com

Keywords
Τυχαία Θέματα