Σικάγο | Ζωντανά μαθήματα… οργασμού!

01:47 27/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Στο Πανεπιστήμιο «Northwestern» στο Σικάγο, πραγματοποιήθηκε διάλεξη από τον καθηγητή John Bailey με θέμα τον γυναικείο οργασμό καθώς και το σημείο G.

Μάλιστα το διαφορετικό ήταν πως η διάλεξη αυτή, αντί για κάποιες βαρετές χαρακτηριστικές διαφάνειες, περιείχε ολοζώντανο μάθημα οργασμού.

Στα ενδότερα λοιπόν του μαθήματος και με μηχανικό βοήθημα, μέσα σε τρία λεπτά έφερε την γυναίκα που συμμετείχε, σε πολλαπλό οργασμό. Δεν τελειώνει όμως η διάλεξη εκεί.

Στην συνέχεια οι ειδικοί συνεργάτες του καθηγητή Bailey έφεραν ένα ζευγάρι προκειμένου να παρουσιάσει μια ζωντανή σεξουαλική επίδειξη – πράξη, με την χρήση ερωτικών βοηθημάτων.

Ποιο το αποτέλεσμα; Οι γονείς των παιδιών που βρισκόντουσαν εκεί αντέδρασαν έντονα -παρόλο που είχαν προειδοποιηθεί για το «σόου»- ενώ οι προπτυχιακοί φοιτητές άναψαν για τα καλά! Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου ζήτησε συγγνώμη για την «κακή χρήση» του καθηγητή Bailey, τονίζοντας πως το Πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Εν τέλει ο καθηγητής Bailey παρά τις κατηγορίες, θεωρεί πως απέδειξε αυτό το οποίο είχε σαν σκοπό του, σημειώνοντας πως πρέπει να απελευθερωθεί περισσότερο ο κόσμος από τα επαρχιώτικα ταμπού.

Τα σχόλιά σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Neolaia