Σωκράτης Μάλαμας για 2 ακόμη διήμερα στην Αποθήκη του Μύλου

Για 2 ακόμη διήμερα στην Αποθήκη του Μύλου. Με επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Σωκράτη Μάλαμα στην Αποθήκη του Μύλου, με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο παρουσιάζει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις. Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτήν την φορά ήταν να παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια

την αγάπη του κοινού του. Ο Σωκράτης ανακάτεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.

Ανάμεσα σε άλλα απολαμβάνουμε για πρώτη φορά όλα τα κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το “Πέρασμα” σε στίχους Άλκη Αλκαίου. Παράλληλα, ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσιάζει ορισμένα αξέχαστα τραγούδια από το σύνολο της ελληνικής δισκογραφίας, στιγμές που ξεχωρίζει και τις μοιράζεται με το κοινό του. Πάντα ερμηνευμένα με το προσωπικό του ύφος και την ιδιαίτερα γοητευτική μπάσα φωνή του, ξανασυστήνει στην σκηνή της Αποθήκης τραγούδια που όλοι αγαπάμε και όλοι σιγοτραγουδάμε.

Info:

Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι

Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο

Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα

Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι

Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Νίκος Κωνσταντάκης

Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας

Επιμέλεια στησίματος ήχου / Βασίλης Δρούγκας

Φωτισμοί / Χρήστος Λαζαρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα