ΣΥΡΙΖΑ | Λαϊκός εορτασμός παρελάσεων με τριπλό συμβολικό ΟΧΙ

Ρισκάρει ο ΣΥΡΙΖΑ με την απόφασή του να καλέσει σε διαμαρτυρία, υπό τύπου λαϊκών παρελάσεων σε αντιδιαστολή με τις εορταστικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, τους δραματικά πληττόμενους από το μνημόνιο και τα οδυνηρά του υφιστάμενα αλλά εκ νέου σχεδιαζόμενα και προωθούμενα μέτρα. Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, «η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία! Ευκαιρία για να δώσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και

άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο! Να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ!».

Στον ΣΥΡΙΖΑ για τριπλό συμβολισμό του ιστορικού ΟΧΙ στις μέρες μας, που συνίσταται σε «Όχι στην τρόικα με τα μνημόνια και το μαύρο πακέτο των 14 δισ. τον φασισμό, την συγκυβέρνηση», ενώ ηγετικά στελέχη του κάνουν σαφές ότι αναφέρονται σε «ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας», θέλοντας να υπογραμμίσουν ότι αντιτίθενται σ τις όποιεσδήποτε εκδηλώσεις βίας τυχόν επιχειρηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα