Το Heineken Vinyl Battles σε στέλνει στους Red Hot Chili Peppers!

18:53 24/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Το πιο «πιπεράτο» γεγονός της χρονιάς πλησιάζει και δεν είναι άλλο από τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers! Η Heineken σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς front stage και να δεις το συγκρότημα από απόσταση αναπνοής… δίνοντας πρώτα τη δική σου μάχη… ή αλλιώς συμμετέχοντας στο Heineken Vinyl Battles! Mπες τώρα στο facebook.com/Heineken και ετοιμάσου ν’ αποδείξεις τις μουσικές σου γνώσεις, για να κερδίσεις ένα από τα 25 διπλά εισιτήρια που θα σε στείλουν στην πρώτη γραμμή, κάτω ακριβώς από τους Red Hot Chilli Peppers! Είσαι έτοιμος να βγεις στη μάχη με Heineken Vinyl Battles; Μπες τώρα στο facebook.com/Heineken και κέρδισε το μαγικό χαρτάκι που θα σε στείλει πιο κοντά από ποτέ στους Red Hot Chili Peppers! Heineken, Open your world!

Οι Red Hot Chilli Peppers σε λίγο καιρό θα μας τραγουδούν Give it away και εμείς δεν έχουμε παρά να τους παρακολουθήσουμε από κοντά και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής μόνο με τη Heineken και το φοβερό facebook application της που χαρίζει 25 διπλά εισιτήρια! Μπες τώρα στο facebook.com/Heineken, παίξε στην εφαρμογή Heineken Vinyl Battles και ετοιμάσου να ροκάρεις για τα καλά, δίνοντας τη δική σου μάχη για την πρώτη θέση κάτω από τη σκηνή των Red Hot Chili Peppers! Facebook.com/Heineken, και ένα από τα 50 μαγικά χαρτάκια θα σε στείλουν πιο κοντά από ποτέ στην πιο «πιπεράτη» συναυλία! Είσαι έτοιμος για μία τέτοια συγκίνηση; Heineken, Open Your World!

Είσαι έτοιμος να δώσεις τη μάχη που θα σε στείλει πρώτη γραμμή στη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς; Είσαι έτοιμος να παίξεις στο Heineken Vinyl Battles , να δοκιμάσεις τις μουσικές σου γνώσεις και να εκτοξευτείς μία ανάσα μπροστά από τους Red Hot Chili Peppers; Η Heineken σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα 25 διπλά μαγικά χαρτάκια που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στο συγκρότημα… Πώς; Μπες τώρα στο facebook.com/Heineken και ρίξου στη μάχη για την πρόκληση με την πιο πιπεράτη εφαρμογή! Heineken, Open your world…και ετοιμαζόμαστε να ροκάρουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα