Το Martini ξεκινάει τη νέα του καμπάνια «Martini Royale Casting»

13:45 4/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Το MARTINI, ένα από τα πιο ιστορικά brands ποτού στον κόσμο, λάνσαρε στις 23 Μαΐου μία ξεχωριστή καμπάνια, για την αναζήτηση της επόμενης πρωταγωνίστριας της νέας διαφημιστικής του καμπάνιας σε συνεργασία με τον Christian Louboutin, στο ρόλο του διεθνούς κριτή!

Το “Martini Royale Casting”, που πήρε το όνομά του από το Martini Royale cocktail, είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός για να αναδειχθεί η γυναίκα εκείνη που διαθέτει τη φιλοσοφία του “Luck is an attitude”, και απογειώνει τα χαρακτηριστικά του Martini που μας παρακινούν να ζήσουμε τη ζωή όσο πιο έντονα μπορούμε.

Η νικήτρια, όχι μόνο θα ακολουθήσει τα βήματα των προγενέστερων, όπως της Charlize Theron, της Nicollette Sheridan και της Monica Bellucci, αλλά θα κερδίσει 150.000 €, 12 μοναδικά ζευγάρια του Christian Louboutin και 12 designer outfits.

Το “Martini Royale Casting” υποδέχτηκε εκατοντάδες γυναίκες άνω των 25 ετών που κατέφθασαν στο “The London Design Museum” για να συμμετέχουν στο πρώτο live casting.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, οι γυναίκες που παρευρέθησαν στο casting «ανέβασαν» το ολιγόλεπτο video τους στην σελίδα του Facebook WWW.FACEBOOK.COM/MARTINI, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά τους εκείνα που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του “Luck Is An Attitude”, και το λόγο που εκείνες θα πρέπει να πρωταγωνιστήσουν στη νέα καμπάνια, ενώ οι μουσικές επιλογές των DJ’s, αλλά και τα απολαυστικά Martini Cocktails που σερβίρονταν έντυσαν με το δικό τους τρόπο τη μοναδική αυτή βραδιά.

Το “Martini Royale Casting” θα πραγματοποιηθεί σε 25 χώρες, από τη Βραζιλία έως την Ισπανία και από τη Νότια Αφρική έως την Ιταλία, με ημερομηνία έναρξης την 28η Μαΐου!
Η νικήτρια θα αναδειχθεί από τον Christian Louboutin και επιλεγμένη κριτική επιτροπή τον Οκτώβριο.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ATTITUDE ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ MARTINI STAR;

Keywords
Τυχαία Θέματα