Το PatrasIQ 2012 στέφθηκε με επιτυχία

Η ολοκλήρωση της 1ης Έκθεσης Μεταφοράς Τεχνογνωσίας «PatrasIQ 2012» που πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Αργύρη, στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Επιμελητήριο Αχαΐας, ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και των ερευνητών.

Εν τω μέσω μίας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας οι διοργανωτές κατάφεραν να αναδείξουν τη δυναμική της επιστημονικής έρευνας δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στο κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, το Γραφείο Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών και το Επιμελητήριο Αχαΐας υποδέχτηκαν το κοινό, που ξεπέρασε τους 500

επισκέπτες, παρουσιάζοντας εκθέματα ερευνητικών αποτελεσμάτων, καινοτόμων λύσεων/εφαρμογών και νέων επενδυτικών δυνατοτήτων.

Οι επισκέπτες από τη μεριά τους έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πραγματοποίησαν πολλές επαφές με τους ερευνητές. Η 1η έκθεση Μεταφοράς Τεχνογνωσίας «PatrasIQ 2012» γέμισε με χαμόγελα αισιοδοξίας τους εκθέτες και τους επισκέπτες, προβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υψηλό επιστημονικό προσωπικό της ερευνητικής κοινότητας. Το δυναμικό τους παρόν στην έκθεση έδωσε και ο επαγγελματικός και επενδυτικός κόσμος με πλήθος προτάσεων και επικείμενων συνεργασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα