Του Αγίου… Internet ανήμερα

18:47 8/4/2012 - Πηγή: Neolaia

Κάθομαι και σκέφτομαι ότι υπάρχει παγκόσμια ημέρα της γης, χωρίς αυτοκίνητο, της μητέρας, του πατέρα, της μητρικής γλώσσας, του Ήλιου, της δράσης, της χορτοφαγίας(!) κλπ. Συνειδητοποιώ λοιπόν ότι δεν υπάρχει παγκόσμια ημέρα του internet! Καλά 365 μέρες έχει ο χρόνος, δεν μπόρεσε να χωρέσει μια ριμάδα ημέρα για το Άγιο… internet;

Εξηγούμαι. Πες, φίλε αναγνώστη, ότι θες να κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ιδού

τι θα έκανες πριν από 15 χρόνια:

Θα αγόραζες εφημερίδα και θα έπαιρνες σβάρνα όλες τις σελίδες μπας και βρεις κανένα ταξιδιωτικό πρακτορείο της προκοπής, ενώ στη συνέχεια θα έπαιρνες τηλέφωνα (αλλά πολλά τηλέφωνα) εργάσιμες μέρες και ώρες για πληροφορίες, τιμές κλπΑφού θα έβρισκες το πρακτορείο που σε συμφέρει θα έπρεπε να βγάλεις διαβατήριο! Άντε πάλι τηλέφωνα στο Υπουργείο Εξωτερικών 9:00 με 14:00 εργάσιμες μέρες και εφόσον δεν υπάρχει απεργία, αργία, υπερφόρτωση των γραμμών, δεν βαριέται ο υπάλληλος, καταλάβει ο υπάλληλος τι ακριβώς θέλεις και καταλάβεις και εσύ τι σου λέει ο υπάλληλος! Βέβαια υπήρχε και η λύση του γνωστού που ξέρει κάποιον που δουλεύει στο Υπουργείο και κάτι θα κάνει να σε βοηθήσει να μάθεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να εκδοθεί το διαβατήριο.

Συμπέρασμα: Χαμένες μέρες, μα πολλές μέρες και απίστευτη ταλαιπωρία! Ιδού όμως τι θα κάνεις σήμερα:

Θα googlaρεις ταξιδιωτικά πρακτορεία. Μέσα στο πρώτο μισάωρο θα έχεις δει ένα σημαντικό αριθμό προσφορών και θα αποφασίσεις ποιά σε συμφέρει.Θα googlaρεις δικαιολογητικά για διαβατήριο και μέσα σε μισό λεπτό θα ξέρεις ποιά ακριβώς είναι.

Συμπέρασμα: Μέσα σε 45 λεπτά έχεις τελειώσει!

Τι άλλο παραπάνω θέλουμε λοιπόν για να λέμε ότι σήμερα είναι του Οσίου Google και του Αγίου Internet ανήμερα;

Keywords
Τυχαία Θέματα