Τζόι Ντόρσεϊ | «I can’t take it anymore!»!

Μπαρτζώκας. «Στον Ολυμπιακό θα παίζουν αυτοί που θέλουν…»

Αηδιασμένος εμφανίστηκε ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Ζαλγκίρις (61 – 79), θεωρώντας ότι οι συμπαίχτες του είναι παρτάκηδες και η ομάδα δε μπορεί να προχωρήσει υπό αυτές τις συνθήκες! «I am done from here, man! I swear to God, I can’t take it anymore!», είπε ο Ντόρσεϊ, σύμφωνα

με τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από τα αποδυτήρια του ΟΣΦΠ, μετά την κακή βραδιά των ερυθρόλευκων, κι ειδικότερα τον Αντώνη Καλκαβούρα που ανέφερε στο ρεπορτάζ του στο gazzetta.gr το περιστατικό της έντονης απογοήτευσης του αμερικανού και της πρόθεσής του να φύγει από την Ελλάδα και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Την είδηση για την πρόθεση του μπασκετμπολίστα να φύγει από την ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας. «Μας ενημέρωσε στα αποδυτήρια. Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι στον Ολυμπιακό θα παίζουν αυτοί που θέλουν», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός νιώθει την έλλειψη της οικογένειάς του και το καλοκαίρι ήθελε να αποχωρήσει για τις ΗΠΑ, αλλά οι διοικούντες κατάφεραν να τον μεταπείσουν. «Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές και προσπαθήσαμε να το λύσουμε εσωτερικά. Αύριο μπορεί να πει ότι θα μείνει. Τότε, όμως, θα δούμε εμείς πως θα χειριστούμε το θέμα», αναφέρει η ανεπίσημη πληροφόρηση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα