Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 24-30/9/12

05:23 24/9/2012 - Πηγή: Neolaia

Ζήλια, ανταγωνισμός και εμμονές

Από την Λίλιαν Σίμου

Το βασικότερο φαινόμενο της εβδομάδας, είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Άρη.

Δύο βασικοί πλανήτες που παρακινούν για ερωτική διάθεση, δημιουργία και δράση, έρχονται σε σύγκρουση. Το τετράγωνο είναι μία μόνιμη αντιπαλότητα, διαμάχη και ρήξη, στον συμβολισμό της αστρολογίας. Δεν είναι δυνατόν να το αντιπαρέλθει κάποιος, παρά μόνο να το κατανοήσει, να το εκτιμήσει σωστά και να είναι σε εγρήγορση.

Η Αφροδίτη (astrolife.gr), πλανήτης της

αγάπης, του έρωτα, της τέχνης και του χρήματος, είναι στον Λέοντα. Ο τρόπος που αγαπάμε περιέχει μεγαλοπρέπεια και εκτίμηση, λάμψη και χαρά. Ό,τι αγαπάμε, όποιον αγαπάμε, τους θαυμάζουμε και θέλουμε να ξεχωρίζουν. Τα αισθήματα επίσης ξεχωρίζουν.

Ο Άρης, πλανήτης που δηλώνει τον τρόπο που θα κατακτήσουμε ό,τι ποθούμε, είναι να φέρουμε σε πέρας κάθε μας έργο. Για τον Άρη το αναλυτικό άρθρο της κας Σταύρου «Άρης ο πλανήτης της δράσης και του πάθους» astrolife.gr, αξίζει να διαβαστούν.

Στο Σκορπιό ο Άρης έχει δύναμη, αφού είναι κυβερνήτης του, διαθέτει μαγνητισμό, πείσμα, επιμονή, εμμονή κάποιες φορές, ισχυρογνωμοσύνη, κτητικότητα, αλλά και εκδικητικές τάσεις.

Ο συνδυασμός τους στην σύγκρουση του τετραγώνου θα προκαλέσει:

Α) στα ερωτικά ζητήματα

-Πάθος ερωτικό με έντονη ζήλια

-Αντιπαράθεση για λόγους ερωτικούς

-Καχυποψία και πείσμα στις σχέσεις

-Μη αρμόζουσα συμπεριφορά, αγένεια

-Εκρήξεις και ρήξεις

-Πόθος

-Απιστία

Β) στα οικονομικά ζητήματα

-Σπατάλη χρημάτων

-Αγορά ακριβώς αντικειμένων

-Τάση για τζόγο

-Ρίσκο για πολυτέλεια

-Έξοδα για να κατακτήσουμε κάποιο άτομο

-Ακριβά δώρα

Επομένως, οι ημέρες αυτές με την κορύφωση του δύσκολου σχηματισμού, απαιτούν την προσοχή μας σε όλα αυτά.

Ας δούμε πού αγγίζει όμως τον καθένα μας, το αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας

Ζώδιο ή ωροσκόπος:

Κριός

Αισθηματικά:

Διακρίνεται μία δυσκολία στις σχέσεις σας. Μπορεί να είστε αρκετά προκλητικοί, ή να αισθάνεστε πως η σχέση αυτή πρέπει διαρκώς να αποδεικνύει την αξία της. Κάποιοι μπορεί να ερωτευθούν ένα άτομο που εντυπωσιάζει και να έρθουν σε ρήξη με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ή να διασαλεύσουν μία σταθερή –ως πρότινος- σχέση. Θα ήταν καλό να αποφύγετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ακριβά δώρα αλλά και να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε στο ταίρι σας. Η αντιζηλία, σας κάνει ανταγωνιστικούς και ενίοτε επιθετικούς, ή καχύποπτους. Αποφύγετε να έρθετε σε μία αντιπαράθεση και προγραμματίστε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, όπου το πάθος θα είναι ερωτικό κι όχι κτητικό.

Οικονομικά:

Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια και αποφύγετε τις επενδύσεις που φαίνονται εύκολες ή προκαλούν για μεγάλα κέρδη. Το πιο πιθανό είναι να αυξηθεί το χρέος σας. Αν έχετε συνηθίσει σε μεγάλα έξοδα, ήρθε η στιγμή να τα περιορίσετε και να αφήσετε τις πολυτέλειες για άλλες εποχές. Μην χαλαρώνετε, αντίθετα διασφαλίστε τ

Keywords
Τυχαία Θέματα