Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 5-11 Μαρτίου

16:47 5/3/2012 - Πηγή: Neolaia

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια με τις προδιαγραφές της εβδομάδας (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)

Η εβδομάδα δέχεται την Αφροδίτη στον Ταύρο και μία Πανσέληνο στην Παρθένο…ας δούμε τι δώρα θα μας φέρει λοιπόν!

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η περίοδος αυτή αρχίζει να σας προσφέρει χαρές και κάποιες απολαβές ή δώρα. Μάθετε να δίνετε χρόνο για να έρθει αυτό που επιθυμείτε. Οι καθυστερήσεις σας κουράζουν και ο χρόνος μοιάζει

πως κυλά με άστατους ρυθμούς. Πρέπει να προσπαθήσετε κατʼ επανάληψη για τα επαγγελματικά σας, αν και θα επιθυμούσατε μία άμεση ικανοποίηση. Είναι μία περίοδος με ανατροπές και καθυστερήσεις γενικότερα. Ας αναλογιστείτε τι επιθυμείτε, ας αποφύγετε να ακολουθήσετε τις παρορμήσεις σας δίχως να κατανοήστε ποια όνειρα είναι εφικτά και ποια είναι ουτοπικά. Έχετε εξιδανικεύσει συναισθηματικές σχέσεις, δίχως να το έχετε αντιληφθεί. Αν οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και έχετε πίστη στο όνειρό σας, θα διαπιστώσετε πως ήδη διαθέτετε κάποιες χαρές που φέρνουν ηρεμία στη ζωή σας. Απολαύστε τες, ενδιαφερθείτε για ό,τι είναι αξιόλογο και ιδιαίτερα ευχάριστο και αγαπητό. Θα αντλήσετε δύναμη, έμπνευση και δημιουργικό στόχο. Έχετε ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Προσοχή: στις βιαστικές και ανυπόμονες αποφάσεις, που θα δημιουργήσουν περίπλοκες καταστάσεις και θα σας αποσυντονίσουν. Ας καλυφθείτε γιατί πισώπλατες κινήσεις που έχουν στόχο να σας πληγώσουν.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σίγουρα είστε ευνοημένοι αυτή την εποχή και πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να αντλήσετε την χαρά και την ικανοποίηση που περιμένατε εδώ και καιρό. Δεν κυλούν όλα άμεσα, αλλά μπορείτε να τα δρομολογήσετε. Γιατί διανύετε μία περίοδο αναμονής, πολλά θέματα ωστόσο μπαίνουν σε σειρά και θα εκδηλωθούν λίγο αργότερα. Ανασταλτικοί μπορεί να φανείτε σε σχέση με κάποιες πρωτοβουλίες γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, με το παιδί ή το ταίρι σας. Θα είστε γοητευτικοί, ελκυστικοί και ευχάριστοι. Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να αδράξετε ευκαιρίες και να κάνετε μία εντυπωσιακή παρουσίαση των ταλέντων σας αυτή την περίοδο. Αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες. Αν σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας, θα βρείτε τον τύπο που σας ταιριάζει. Καλό θα ήταν να προσέξετε όμως την διατροφή σας και τις μικρές…ατασθαλίες στον τομέα αυτό!

Προσοχή: Αλλά επειδή τα θέματα των σχέσεων κρύβουν και κάποιες παγίδες αυτή την εποχή, αποφύγετε να υποκύψετε στον…πειρασμό να κυριαρχήσετε στον σύντροφό σας, ή να πιέσετε την ίδια τη σχέση. Προσέχετε τα άτομα που εμπλέκονται με το πρόσχημα της φιλίας στην προσωπική σας ζωή. Διαφυλάξτε τις σχέσεις από κάθε «εισβολέα»

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μεγάλη ευχέρεια για όσους έχετε καλλιτεχνική έμπνευση αυτή την εποχή. Θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε το έργο σας και να το υλοποιήσετε. Φυσικά αυτό που πρέπει να διασφαλιστεί, είναι ένας προσωπικός χώρο, για να δημιουργήσετε με άνεση και δίχως ε

Keywords
Τυχαία Θέματα