Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2-9/7/12

17:34 1/7/2012 - Πηγή: Neolaia

Με μία κρίσιμη Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Από την Λίλιαν Σίμου

Έχει ενδιαφέρον, καθώς η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί το τέλος μίας δύσκολης περιόδου, πολύμηνων ευμετάβλητων καταστάσεων, και μας καλεί σε ένα απολογισμό. Η Αφροδίτη μόλις στράφηκε σε ορθή πορεία, αλλά κινείται ακόμη πολύ αργά, ο Άρης σύντομα αλλάζει ζώδιο μετά από οκτάμηνη παραμονή στην Παρθένο, ενώ ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού μας αγγίζει με μία Πανσέληνο σε αδύναμη θέση ζωδιακά και σε κρίσιμη μοίρα.

Η περίοδος της κοινωνικής και προσωπικής κρίσης, όπως

εξελίσσεται, αναπτύσσεται διεξοδικά στο άρθρο μας στο λινκ του astrolife.gr

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους (αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε μέσω των υπολογιστικών μας προγραμμάτων ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία γέννησης)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Πανσέληνος δίνει το έναυσμα για μία διαφορετική αντίληψη στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ενδέχεται να κατανοήσετε πλέον και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις καθώς δεν μπορείτε να διατηρήσετε άλλο το παλιό καθεστώς. Μέσα από μία μεγάλη κρίση, περνάτε άμεσα σε δράση, αλλά θα ήταν καλό να έχετε προγραμματίσει τα επόμενα βήματά σας. Μην βιαστείτε να διαλύσετε ό,τι έχετε οικοδομήσει ως σήμερα. Καλό θα είναι να αποφύγετε συγκρούσεις που προκαλούνται με την προσωπική σας ανάγκη για ελευθερία.

Θετικές εξελίξεις θα έρθουν στην αισθηματική σας ζωή, αν αποφασίσετε να κάνετε ένα νέο βήμα, με κάποιον που θα μοιράζεται την ίδια διάθεση για κέφι και χαρά, με σας. Νέες ιδέες και έμπνευση, θα σας κάνουν δημιουργικούς.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας είναι αρκετά ευνοϊκές οι συνθήκες της Πανσελήνου, αν και εμπεριέχει τις αδυναμίες της κρίσιμης μοίρας. Σημαντικό θα είναι να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις ή να ξεκινήσετε ένα μακρύ και αξιόλογο ταξίδι στη γνώση. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για μία αληθινή απόδραση, ξεκινώντας ένα ταξίδι σε νέους τόπους και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, με νοοτροπία διαφορετική από την δική σας αλλά ικανή να σας παρακινήσει για προβληματισμό.

Θετικές προοπτικές θα φανούν αν έχετε ανάγκη να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, κυρίως δάνεια, κάρτες, χρέη. Στην περίπτωση αυτή, σημασία θα έχει να βρείτε νέες ιδέες ή ένα νέο τρόπο και να επιδιώξετε να κάνετε μία ριψοκίνδυνη επένδυση. Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε την φλόγα του έρωτα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αβεβαιότητα ακόμη υπάρχει στην ζωή σας και πολλές σκέψεις, δίχως να καταλήγετε κάπου ακόμη. Η Πανσέληνος του μήνα εστιάζει το ενδιαφέρον στις αδυναμίες των προσωπικών σας σχέσεων. Ίσως πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει πιο δεκτικός, δίχως να φοβάστε την απογοήτευση. Ένα μυστικό θα σας κουράσει και θα θελήσετε να το μοιραστείτε. Καθώς υπάρχει ανασφάλεια οικονομική, θα ήταν καλό να μην επενδύσετε τώρα, ακόμη κι αν σας προσφέρουν δελεαστικές προτάσεις.

Θετικές οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά μία συνεργασία, καθώς θ

Keywords
Τυχαία Θέματα