Ζώδια | Προβλέψεις 18 ως 25 Ιουνίου‏

01:47 18/6/2012 - Πηγή: Neolaia

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, λίγο μετά τις εκλογές

από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που ακολουθεί την εκλογική αναμέτρηση, είναι μία εβδομάδα που έχει δύο φαινόμενο: την Νέα Σελήνη στους Διδύμους και το Θερινό Ηλιοστάσιο. Για την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αναφερθούμε άμεσα, ενώ για το Θερινό Ηλιοστάσιο θα υπάρχει ξεχωριστή μνεία, αφού έχει σημασία και για τα πολιτικά θέματα της χώρας. Θα βρείτε το θέμα μας στις 21 Ιουνίου

στο astrolife.gr!

Η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κύκλο που σχετίζεται με τις πρόσφατες εκλείψεις του Μαΐου και του Ιουνίου και τις εκλογικές αναμετρήσεις φυσικά. Η ζωδιακή μοίρα που σχηματίζεται είναι ιδιαίτερη και ευαίσθητη, αφού σηματοδοτεί αλλαγές μέσα από δύσκολες ή ανεξέλεγκτες συγκυρίες. Παράλληλα, μου θυμίζει την έκλειψη τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2010, οπότε ξεκίνησε ο μεγάλος κύκλος των εκλείψεων στον άξονα του Τοξότη και των Διδύμων. Ιδιαίτερης σημασίας αυτή η υπενθύμιση, φέρνει στην επιφάνεια την εμπειρία του τελευταίου ενάμιση χρόνου, με την αστάθεια, την αβεβαιότητα και τις αλλαγές που προέκυψαν. Ας αναλογιστούμε, ο καθένας χωριστά και φυσικά όλοι μαζί, πώς αυτή η περίοδος θα μας φανεί ωφέλιμη, αφού κλείνει ένας μεγάλος κύκλος σε μεγάλο βαθμό. Αυτόν τον κύκλο θα τον αισθανθούμε με ένα μικρό απόηχο ξανά, όχι όμως ουσιαστικά.

Η ανάγκη για μία στροφή ως το φθινόπωρο είναι εμφανής και θέλοντας και μη, θα πυροδοτηθούν καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν εκεί ως τότε.

Ας δούμε τι επιφυλάσσει για τα δώδεκα ζώδια και τους ωροσκόπους λοιπόν:

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική έναρξη σε καινούργιες ιδέες  για σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον, να συζητήσετε γιʼ αυτό εκ νέου, ή με νέα πρόσωπα, νέες προτάσεις, προσπαθώντας να κάνετε σύνδεση με το παρελθόν και την σημερινή κατάσταση. Κατά συνέπεια, μην επιτρέψετε στην απογοήτευση να αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, κινήσεις αντιπαλότητας, σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ωστόσο, αν είστε συγκρατημένοι, θα διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε ευαισθησία σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως σε λάθη ή αφέλεια, για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια στον λόγο σας και στις δεσμεύσεις σας. Αλλά και να δέχεστε κοντά σας άτομα φερέγγυα, αποφεύγοντας τις λανθασμένες επιλογές του χθες. Θα έχετε την ευχέρεια για μία καλύτερη συνεννόηση, μέσα από προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, για να στηριχθείτε στο έργο σας και να μην αισθάνεστε μόνοι.
Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική η χα

Keywords
Τυχαία Θέματα