«Ζοτς» | Καταλληλότερος για την Εθνική ο Ιτούδης

Πάντα οπαδός του ΠΑΟ, ποτέ στον ΟΣΦΠ…

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς χαρακτήρισε ως ιδανική λύση για την Εθνική ομάδα την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της στον Δημήτρη Ιτούδη και προέβλεψε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, από το Ντιτρόιτ που παρακολουθούν μαζί το πρόγραμμα προετοιμασίας

των Πίστονς, ενώ βραβεύτηκαν από σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού, με τον κ. Ομπράντοβιτς να δηλώνει ότι θα παραμείνει οπαδός του ΠΑΟ και να ζητά, κι αυτός ως απλός φίλος πλέον της ομάδας χρόνο, πίστωση χρόνου για τη νέα μπασκετική ομάδα των «πράσινο» και τον επίσης νέο επικεφαλής του τεχνικού της επιτελείου, Αργύρη Πεδουλάκη.

«Νιώθω Έλληνας και κάποια στιγμή θα γυρίσω», δήλωσε ακόμα ο «Ζοτς», ανοίγοντας τις μελλοντικές ορέξεις των Παναθηναϊκών, κι αποκλείοντας παράλληλα το ενδέχομενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού, για οποιοδήποτε λόγο.

Επίσης, ο Ομπράντοβιτς πρότεινε δημοσίως για την Εθνική Ελλάδας ως προτιμότερη λύση όχι τον εαυτό του, αλλά το συνεργάτη του Έλληνα τεχνικό κ. Ιτούδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ιδανική λύση για την Ελλάδα υπάρχει και αν με ρωτάτε αυτή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όχι εγώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα