Alpha και Mega μοιράστηκαν την πρωτιά στην τηλεθέαση του Σαββατοκύριακου

Παρέμεινε και αυτό το Σάββατο ο Alpha πρώτος στις προτιμήσεις των τηλεθεατών αν και η απόδοση του υπολειπόταν εκείνης του προπερασμένου Σαββάτου στο prime time της οποίας οι τηλεθεατές είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε «Just the 2 of us», «Σπίτι με το Mega», «Σάββατο με φίλους» και «Νύχτα στάσου, δηλαδή, μεταξύ παρεμφερών μεταξύ τους προγραμμάτων.

Το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας απέσπασε το Mega

και το τρίτο ο Σκάι. Ήταν δε τα άλλα δύο κανάλια, πλην Alpha, που εμφάνισαν διψήφια ποσοστά. Κατά τα λοιπά ο ανταγωνισμό κινήθηκε μάλλον υποτονικά, ίσως επειδή δεν είχε προτάσεις ικανές με δυναμική για να προσελκύσουν κόσμο.

Το Σάββατο τονώθηκε- ως συνήθως- η απόδοση του Open και μικρή ανοδική τάση είχε στην απόδοση της η ΕΡΤ1.

Την Κυριακή πρώτη επιλογή ήταν το Mega και o Σκάι πέρασε στη δεύτερη θέση, ένεκα «Survivor». Λίγο έλειψε πάντως να τερματίσει τρίτος καθώς ήταν μόλις στο 0,2% η διαφορά του μεριδίου του από εκείνο του Alpha, ο οποίος στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης μετέδωσε την αστυνομική σειρά «Ο σκαραβαίος» και την ταινία «Μέσα από τον καθρέφτη».

Σχεδόν ισοδύναμα ήταν Ant1 και Star, το Open είχε μερίδιο που συνήθως εμφανίζει η ΕΡΤ1 τις καθημερινές και η ΕΡΤ1 είχε χαρακτηριστικά σαν εκείνα που έχει το Open τις καθημερινές. Τάλε κουάλε  ήταν ως προς τις αποδόσεις τους ΕΤ3 και ΕΡΤ2 και Μακεδονία TV.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η ξαφνική κατάρρευση του Αστέρη φέρνει τα πάνω κάτω (Video)

Στη «μάχη» για την τηλεθέαση κέρδισε η «Η γη της ελιάς» και την Παρασκευή

Παρασκευούλα ζάχαρη η τηλεθέαση για το Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα