Alpha: Ποδοσφαιρικό… debate Ισπανίας – Ιταλίας την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι σε εκείνο των πολιτικών αρχηγών

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς θα μεταδώσει απευθείας την ερχόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 21.45 το… ποδοσφαιρικό debate Ισπανίας – Ιταλίας στο πλαίσιο της διαδικασίας προκριματικών αγώνων του Euro 2024.

Εν τω μεταξύ εκείνη την ώρα, για όποιον βαριέται το ποδόσφαιρο, λίγο νωρίτερα (21.00) λογικά θα έχει αρχίσει στην ΕΡΤ η δεύτερη…εκπομπή με τους πολιτικούς αρχηγούς και τους δημοσιογράφους των

καναλιών– εν συντομία debate- για τον δεύτερο γύρο των εθνικών εκλογών. Η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών αναμένεται να αναμεταδοθεί από τα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Εξάλλου ο Alpha θα μεταδώσει «ζωντανά» την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Ελλάδας- Ιρλανδίας από το Opap Arena την Παρασκευή στις 16 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Παύλος Παπαδημητρίου και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Νάσιος.

Αμέσως μετά το εθνικό ποδοσφαιρικό συγκρότημα ταξιδεύει στο Παρίσι, για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την φιναλίστ του Μουντιάλ, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου. Στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Νάσιος.

Πριν από κάθε αγώνα της Εθνικής θα βγαίνει στον αέρα (21.00) η ειδική εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ σε παρουσίαση Γιαννίκου Δούσκου, η οποία θα συνεχίζεται και μετά το σφύριγμα της λήξης.

Εκτός από τις αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 o σταθμός θα μεταδώσει την τελική φάση του UEFA Nations League.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 15/6: Ισπανία-Ιταλία, 21:45
Παρασκευή 16/6: Ελλάδα – Ιρλανδία, 21:45
Κυριακή 18/6: Μικρός τελικός Nations League, 16:00
Κυριακή 18/6: Μεγάλος τελικός Nations League, 21:45
Δευτέρα 19/6: ΓαλλίαΕλλάδα, 21:45

Με τροποποίηση στο πρόγραμμα της Πέμπτης 16/6, η οποία διαμοιράστηκε πριν από λίγη ώρα,  ο Alpha ενημερώνει πως θα καλύψει το Debate των πολιτικών αρχηγών από την έναρξη του και ως τις 21.45 και συνολικά θα το προβάλει σε μαγνητοσκόπηση στις 00.15.

Διαβάστε επίσης:

«Μαέστρος» των μουσικών ραδιοσταθμών του ΣΚΑΪ ο Χρήστος Παπαδάς

«The Witcher»: Το νέο τρέιλερ «υπόσχεται» πως όλα αλλάζουν (video)

Σασμός – Spoiler: Συντετριμμένος ο Μαθιός από την απόφαση της Βασιλικής (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα