Basket League: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 76-81 με εκπληκτικό Νέντοβιτς (Videos)

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός μέσα στο ΣΕΦ, επικρατώντας 76-81 στην 8η αγωνιστική της Basket League.

Στο ντέρμπι των ανατροπών, η… μπίλια έκατσε τελικά στους «Πράσινους», οι οποίοι πραγματοποίησαν κυριαρχική εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο και επέστρεψαν από το -15, δίνοντας τέλος στο φετινό αήττητο σερί του Ολυμπιακού

στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος σούπερ σκόρερ Νέντοβιτς, τελείωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους (4/4 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 4/5 βολές) και 2 ασίστ σε 20:38΄, ωστόσο ήταν ο παίκτης που βοήθησε στην μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τους πράσινους να επιστρέφουν συνολικά από το -15 (59-44) που βρέθηκαν πίσω στο 29΄.

Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα με 81-76 από το ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Α1 Ανδρών/Basket League, παίρνοντας τη νίκη στο πρώτο εφετινό ντέρμπι των «αιωνίων» και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 6-1, πιάνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην κατάταξη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εκπληκτική τρίτη περίοδο με επιμέρους 26-12, και βρέθηκαν στο +11 παίρνοντας το πάνω χέρι στο ματς. Αλλά αυτό τελικά δεν ήταν αρκετό όπως έδειξε και η έκβαση του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 33-36, 59-48, 76-81

Διαβάστε επίσης:

Είναι γεγονός: Παραγωγή ελαιόλαδου από την Αρχαία Ολυμπία – Αυτό είναι το μπουκάλι (Photo)

Μητροπολίτης Δωδώνης κατά «ψεκασμένων»: «Να πάνε σε μία εκκλησία να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα, να δούμε αν θα σωθούν» (video)

Κορωνοϊός: Ποινική δίωξη για τον «δικηγόρο των αντιεμβολιαστών» – Κατηγορείται για διασπορά fake news

Keywords
Τυχαία Θέματα