CHRISTOU1910: Ένα ελληνικό brand προάγει την αυτοφροντίδα και καθημερινή ευεξία

Mε πυλώνες τη σύγχρονη αισθητική, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

H CHRISTOU1910 είναι μια σχετικά νέα εταιρεία η οποία χτίστηκε στα θεμέλια μιας επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1910 στην Αθήνα.

Παραμένοντας συνεπής στη βασική αποστολή της

μητρικής εταιρείας για δημιουργία προϊόντων που υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν την υγιή κίνηση του σώματος και το καθημερινό wellness, η CHRISTOU1910 οραματίζεται μία νέα σελίδα για την αγορά προϊόντων επίδεσης και επιθεμάτων.

Τον Δεκέμβριο του 2017 η εταιρεία εξασφάλισε τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης και ξεκίνησε να επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων άθλησης, υγείας και ευεξίας. Στη μετα-COVID εποχή, όπου οι ανάγκες, οι συνήθειες και οι προσδοκίες των καταναλωτών έχουν αλλάξει ριζικά, η CHRISTOU1910 με σλογκαν το “Healthy Movement Matters” και αποστολή να προάγει την αυτοφροντίδα (selfcare),έχει προσαρμόσει την προσφορά της ώστε να ακολουθεί τους πελάτες της σε όλο το ταξίδι τους. Προσφέρει μία πολυκαναλική πελατειακή εμπειρία η οποία καθοδηγείται απ όπροϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, με θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο και ισορροπία στις τιμές.

Με απόλυτο σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η CHRISTOU1910 αναπτύσσει το product mix της με γνώμονα την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για self-care και μια αγορά όπου οι άνθρωποι δεν καθορίζονται πλέον από την ηλικία ή το φύλο τους, αλλά από τα ενδιαφέροντα, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες τους. Προϊόντα όπως ιμάντες πλάτης, κάλτσες ελαφράς συμπίεσης, επιθέματα και ένθετα πέλματα για τα παπούτσια, έχουν όλα σχεδιαστεί για να προστατεύουν την υγεία και την ευεξία ολόκληρης της οικογένειας, καλύπτοντας τις ανάγκες όσων θέλουν να ζουν καλύτερα και να νιώθουν πιο υγιείς.

Αφομοιώνοντας και ορθά εκμεταλλευόμενη τις τάσεις και τα εργαλεία που επιβάλλει αλλά και μας χάριζει η εποχή μας, η CHRISTOU1910 θέτει την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και το design στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου.

Στο πλαίσιο αυτό, διευρύνει τις συνεργασίες της με καταξιωμένους αλλά και νέους σχεδιαστές για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής αισθητικής και απόδοσης και αναπτύσει σε συνεργασία με το Εργαστήριο Οργανικής Χημείας του ΕΜΠ την πρωτοποριακή σειρά πελμάτων (πάτων) για παπούτσια DAYS Fresh τα οποία παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Cyclodextrin για έγχυση φυσικού λατέξ με μοριακά σύμπλοκα 100% βιολογικών αιθέριων ελαίων. Επιπλέον, δεσμεύεται να χρησιμοποιεί για τα προϊόντα και τις συσκευασίες της όσο το δυνατό περισσότερα ανακυκλώσιμα ή/και οικολογικά υλικά με αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας το οποίο κατέγραψε αύξηση πωλήσεων της τάξης του +137% (μέχρι το τέλος του 2021), στην Ελλάδα, τα προϊόντα CHRISTOU1910 διατίθενται από το κανάλι ευρείας διανομής σε σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης, AB-Bασιλόπουλος, Μασούτης, MyMarket, Θανόπουλος, Χαλκιαδάκης), από εναλλακτικά σημεία ειδικής προβολής όπως τα πολυκαταστήματα Attica, Hondos Center, Intersport, Dpam, Lapin, ΛΗΤΩ κλπ., καθώς και από φαρμακεία (e-shop & φυσικά καταστήματα).

Παράλληλα, επιδιώκοντας να ενισχύσει την εξαγωγική δραστηριότητά της, η CHRISTOU1910 έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για διανομή των προϊόντων της στις αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας τόσο σε φαρμακεία όσο και σε επωνυμες αλυσίδες ρούχων/αθλητικών. Επιπλέον συνεργασίες με υποψήφιους διανομείς ή αλυσίδες φαρμακείων/σούπερ μάρκετ βρίσκονται σε στάδιο αξιολόγησης για τις αγορές τις Κύπρου, Σρι Λάνκα, Ρουμανίας, Ν. Αφρικής και σε χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μ. Ανατολής.

Η εταιρεία έχει στα μελλοντικά πλάνα της την κατασκευή μεταποιητικής μονάδας με αποθηκευτικούς χώρους στην Ελλάδα.

**Η σειρά CHRISTOU1910 DAYS θα λανσαριστεί στην αγορά εντός του πρώτου τριμήνου του 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα