Champions League: Live Παναθηναϊκός-Μπράγκα 0-0 (Α’ ημίχρονο)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κατάμεστο ΟΑΚΑ τη Μπράγκα στη ρεβάνς των playoffs του Champions League, η οποία μπορεί να συνδυαστεί με μια ιστορική πρόκριση που θα τον βάλει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 13 χρόνια.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του «τριφυλλιού», με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προχωράει

σε δυο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στην Πορτογαλία, καθώς ο Μπερνάρ πήρε τη θέση του Τζούρισιτς στη μεσαία γραμμή και ο Φώτης Ιωαννίδης του Σπόραρ στην κορυφή της επίθεσης.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ τετράδα στην άμυνα. Ρούμπεν, Βιλένα και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα, με τους Παλάσιος-Μαντσίνι στα άκρα και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Our line-up for today's @ChampionsLeague game!#Panathinaikos #PAOFC #PAOBRA #UCL pic.twitter.com/uRUIVoN8RB

Panathinaikos F.C. (@paofc_) August 29, 2023

Γνωστή έγινε και η ενδεκάδα της Μπράγκα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα playoffs του Champions League.

Ο Αρτούρ Ζόρζε έχει προχωρήσει σε δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, καθώς στο αρχικό σχήμα ξεκινάνε τόσο ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στην Πορτογαλία, Άλβαρο Τζαλό (αντί του Πίζι), όσο και τον Αντρέ Όρτα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Αλ Μουσράτι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μπράγκα: Άρτουρ Ζόρζε (4-3-3): Ματέους, Γκόμες, Φόντε, Νιακατέ, Μαρίν, Αντρέ Όρτα, Καρβάλιο, Ρικάρντο Όρτα, Πίτσι, Μπρούμα, Αμπέλ Ρουίς.

| 11 INICIAL – LINE UP

Eis o nosso XI! #UCL | #PFCSCB pic.twitter.com/ZDge11I10s

— SC Braga (@SCBragaOficial) August 29, 2023

Γεμίζει σιγά σιγά το ΟΑΚΑ που θα είναι κατάμεστο απόψε με προσέλευση ανώτερη των 61.000 θεατών, το κοινό το Τριφυλλιού έδειξε από την αρχή της διάθεσης των εισιτηρίων τη «δίψα» για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Πανζουρλισμός στο ΟΑΚΑ από τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Δυναμώστε τα ηχεία!#PAOBRA #UCL pic.twitter.com/8BDwkfhfcr

gazzetta.gr (@gazzetta_gr) August 29, 2023

Βίντεο από το κατάμεστο ΟΑΚΑ:

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης:

1′ Το ματς ξεκίνησε

18′ Διπλή ευκαιρία για το Τριφύλλι! Ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα στο παράλληλο γύρισμα του Παλάσιος και ο Μαντσίνι σε δεύτερο χρόνο έστειλε την μπάλα στον Ματέους

Διαβάστε επίσης:

MotoGP: Σοκαριστικό δυστύχημα σε αγώνα στη Βραζιλία – Δύο νεκροί (σκληρές εικόνες)

Μαρία Σάκκαρη: «Ντροπιάζω τους Έλληνες» – Λύγισε μετά τον αποκλεισμό

Παγκόσμιο Στίβου: Το απίστευτο finish της Μπολ έδωσε το χρυσό μετάλλιο στην Ολλανδία στα 4Χ400μ. (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Champions League, Live Παναθηναϊκός-Μπράγκα,Champions League, Live panathinaikos-bragka