Euroleague: Νέα «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού – Έχασε με 71-68 από την αποδεκατισμένη Εφές

Το… αυστηρό φάουλ του Γκραντ σε προσπάθεια του Λάρκιν από τα 6,75 στα 49΄΄ για τη λήξη, η κάκιστη επιθετική… έμπνευση του Σλούκα στα 25΄΄ και τα δύο χαμένα επιθετικά ριμπάουντ που ακολούθησαν, στέρησαν από τον Παναθηναϊκό το δεύτερο του εφετινό «διπλό» στη Euroleague. Βρήκε… σίδερο στην εκπνοή ο Μήτογλου, στο τρίποντο που θα έστελνε το ματς στην παράταση…

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 71-68 από την Αναντολού Εφές στην Πόλη, για την 12η αγωνιστική της διοργάνωσης, βλέποντας

το ρεκόρ τους να ισορροπεί σε 6-6 και τον Εργκίν Αταμάν να αποχωρεί απογοητευμένος από το «Σινάν Ερντέμ», στην πρώτη επιστροφή του ως αντίπαλος προπονητής.

 Στον αντίποδα, η τουρκική ομάδα «έπιασε» το «τριφύλλι» στην κατάταξη (ρεκόρ 6-6), υποχρεώνοντας το στη δεύτερη διαδοχική ήττα του. 

Κορυφαίος των νικητών με ασύλληπτα νούμερα ο Τζόουνς, που μέτρησε 21 πόντους και 13 ριμπάουντ, 7 εκ των οποίων ήταν επιθετικά! Μεγάλο ματς και για τον Σέιν Λάρκιν, που πέτυχε 20 πόντους, με αυτούς τους δύο να «κουβαλούν» την Εφές στη νίκη. Δεν αγωνίστηκαν οι Γουίλ Κλάιμπερν, Άντε Ζίζιτς, Ροντρίγκ Μπομπουά, Ελάιτζα Μπράιαντ, Τιμπόρ Πλάις και Ντέρεκ Γουίλις, όμως τελικά η απουσία τους δεν κόστισε.

Από πλευράς Παναθηναϊκού AKTOR, κορυφαίος ήταν ο Τζέριαν Γκραντ, με 12 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, χωρίς μάλιστα να κάνει λάθος σε μια μέρα που οι «πράσινοι» έκαναν το ένα μετά το άλλο. 13 πόντους είχε ο Ματίας Λεσόρ, όμως έχασε τη μάχη με τον Τζόουνς, ενώ 13 πότνους και 5 ασίστ είχε ο Κέντρικ Ναν, μαζί όμως με 6 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 23-15, 37-31, 50-52, 71-68

Διαβάστε επίσης:

Αποχωρεί από το ποδόσφαιρο ο Αχιλλέας Μπέος: «Φεύγω το καλοκαίρι, μακάρι να αναλάβει τον Βόλο ο Ατζούν»

Ολυμπιακός: Επίσημα νέος προπονητής ο Κάρλος Καρβαλιάλ – «Γνωρίζω το μεγαλείο του συλλόγου»

Super League: Δεν σφυρίζουν οι διαιτητές το Σαββατοκύριακο – Ζητούν σε επιστολή τους συνάντηση με τον Μητσοτάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα