Eurovision 2024 – Joost Klein: Από τι προκλήθηκε τελικά ο αποκλεισμός από την γενική πρόβα – Τι σχέση έχει με την Γάζα (Video)

Δραματικές οι εξελίξεις με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας στην Eurovision Joost Klein καθώς οι φήμες «φλέγονται» για τους λόγους που αποκλείστηκε από την γενική πρόβα για τον τελικό της Eurovision με τα κυρίαρχα σενάρια να κάνουν λόγο για περιστατικό βίας ανάμεσα σε αυτόν και σεκιούριτι της Ισραηλινής αντιπροσωπείας. Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από ρεπόρτερ αργότερα για τα γεγονότα δεν απάντησε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η EBU

για τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας στην Eurovision 2024, «η έρευνα για το περιστατικό με τον Ολλανδό καλλιτέχνη στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεχίζεται ακόμη. Γίνονται επίσης συζητήσεις μεταξύ της EBU και του AVROTROS, του ολλανδικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα. Ενώ η έρευνα συνεχίζεται, η EBU αποφάσισε ότι ο Joost Klein δεν θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της 2ης Dress Rehearsal, στην οποία ψηφίζουν οι κριτικές επιτροπές από τις 37 συμμετέχουσες χώρες. Αντ’ αυτού θα χρησιμοποιηθεί η εμφάνιση του από τον Δεύτερο Ημιτελικό».

«Αμφίβολη παραμένει η εμφάνισή του στον αυριανό τελικό της Eurovision και το τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας. Φήμες, που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι υπήρξε ένα περιστατικό βίας το οποίο ερευνάται».

To πρωινό του Σαββάτου είδαμε και την πρώτη αντίδραση που είχε ο Joost Klein στις κάμερες που τον συνάντησαν μετά από την φημολογούμενη συμμετοχή σε περιστατικό βίας ανάμεσα σε αυτόν και σεκιούριτι της Ισραηλινής εκπροσώπου αφού πιάστηκε να βιντεοσκοπεί την ομάδα της σε ώρα πρόβας. «Να έχετε μια όμορφη μέρα» αρκέστηκε να δηλώσει ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision 2024 στο πλήθος των ερωτήσεων που δέχθηκε από ρεπόρτερ που τον συνάντησε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της χώρας.

Σύμφωνα με την Daily Μail, ο αποκλεισμός του Ολλανδού τραγουδιστή Joost Klein από τη γενικά πρόβα για τον τελικό της Eurovision 2024 δεν ήρθε τελικά από πρόθεσή του να μεταδώσει μήνυμα από σκηνής για τον πόλεμο στη Γάζα, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει στα social media, αλλά γιατί ο ίδιος διαπληκτίστηκε με τον υπάλληλο της Eurovision.

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Σάττι για το χασμουρητό: «Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν» (Video)

Χρήστος Λούλης: «Από τριών χρόνων θυμάμαι να λέω είμαι Ολυμπιακός»

Μαντόνα: «Τρελές» εισπράξεις για την ποπ σταρ από τις συναυλίες της – Έβγαλε 225 εκατ. δολάρια από το «Celebration Tour»

Keywords
Τυχαία Θέματα