Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι απαντά στις αρνητικές κριτικές για το «Ζάρι» – «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν» (Video)

Ολοένα και περισσότερους θαυμαστές κερδίζει το «Ζάρι» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την κυκλοφορία του, το κομμάτι που θα στείλει η Ελλάδα στον φετινό μουσικό διαγωνισμό έχει καταφέρει να γίνει viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές τόσο στο YouTube, όσο και στις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Ωστόσο,

οι απόψεις φαίνεται ότι διίστανται με το τραγούδι να μην έχει την ίδια αποδοχή στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό. Βέβαια, υπάρχουν και οι Έλληνες που έχουν ενθουσιαστεί με τη φετινή επιλογή της Ελλάδας τόσο για τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό του κομματιού αλλά και το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά, η Ελλάδα κατεβαίνει με ελληνικό στίχο.

Η Μαρίνα Σάττι απαντά στις αντιδράσεις

Τη δική της απάντηση σε όλους εκείνους που κατακρίνουν το «Ζάρι» θέλησε να δώσει η Μαρίνα Σάττι μέσα από ένα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεταξύ άλλων, η ερμηνεύτρια απάντησε -με αρκετή δόση ειρωνείας- σε αυτούς που υποστήριξαν ότι το κομμάτι της είναι ρεγκετόν.

«Που μου είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι, εκφράζοντας την ενόχλησή της για τα αρνητικά σχόλια.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Σε αυτό, η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να τραγουδά το «Γλύκα γλύκα» της Έφης Θώδη πάνω στη μελωδία του δικού της τραγουδιού.

Στην 7η θέση εκτοξεύτηκε το ελληνικό τραγούδι στα προγνωστικά

Αναφορικά με τα προγνωστικά, το ελληνικό τραγούδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση για τον μεγάλο νικητή της Eurovision 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι πριν δυο μέρες, η ελληνική συμμετοχή είχε τη 15η θέση σε στοιχηματικές υπηρεσίες, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ήταν ακόμα πιο μακριά από τη 20άδα. 

Αντιδράσεις στο εξωτερικό ακούγοντας πρώτη φορά το «Ζάρι»

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πιο κοντά σε μένα από τις πρωινές εκπομπές είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα» (Video)

Ένοχος για σεξουαλική επίθεση ο «001» του Squid Game

«Euphoria»: Δύσκολες στιγμές για ηθοποιό της σειράς – «Περιμένω την τρίτη σεζόν για να πληρώσω το νοίκι μου» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα