Hellenic Train: Και νέα ακινητοποίηση τρένου λόγω φωτιάς κοντά στις ράγες – Σταματημένος στην Ημαθία ο συρμός Έδεσσας – Θεσσαλονίκης

Σταματημένο στο σταθμό Αλεξάνδρεια στην Ημαθία βρίσκεται το τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Έδεσσα – Θεσσαλονίκη, λόγω φωτιάς κοντά στις ράγες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train ο συρμός παραμένει στο σταθμό της Αλεξάνδρειας λόγω της φωτιάς και αναμένονται καθυστερήσεις.

Η αμαξοστοιχία 1734 (Έδεσσα-Θεσσαλονίκη) βρίσκεται σταματημένη, με εντολή του Ο.Σ.Ε, στον Σ.Σ. Αλεξάνδρεια, εξαιτίας πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής. Αναμένονται

καθυστερήσεις.

Hellenic Train (@HellenicTrain) February 19, 2024

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«Η αμαξοστοιχία 1734 (Έδεσσα-Θεσσαλονίκη) βρίσκεται σταματημένη, με εντολή του Ο.Σ.Ε, στον Σ.Σ. Αλεξάνδρεια, εξαιτίας πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής. Αναμένονται καθυστερήσεις».

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο ακινητοποιημένο συρμό την Δευτέρα, καθώς νωρίτερα ακινητοποιήθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό Γαλλικού, έξω από την Αλεξανδρούπολη, λόγω πυρκαγιάς, η αμαξοστοιχία 3633 (Σέρρες – Θεσσαλονίκη).

Την εντολή έδωσαν ΟΣΕ και η Πυροσβεστική, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Η αμαξοστοιχία 3633 (Σέρρες – Θεσσαλονίκη) με εντολή του ΟΣΕ και της πυροσβεστικής βρίσκεται ακινητοποιημένη στον Σ.Σ. Γαλλικού λόγω πυρκαγιάς πλησίον της γραμμής στο ύψος της Φιλαδέλφειας. Οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία.

Hellenic Train (@HellenicTrain) February 19, 2024

Η αμαξοστοιχία 3633 βρίσκεται ακινητοποιημένη πλησίον της γραμμής στο ύψος της Φιλαδέλφειας.

Οι επιβάτες του τρένου εξυπηετήθηκαν με λεωφορεία.

Διαβάστε επίσης:

Ασπρόπυργος: Παραδόθηκε ο αστυνομικός που ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μετά από καυγά με τη σύζυγό του

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Στο πλευρό των φοιτητών 130 φοιτητές/τριες του αντιδικτατορικού κινήματος

Πολυχρονόπουλος: Στην Ευελπίδων για μήνυση σε πρώην συνεργάτη του – «Θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hellenic Train, – Σταματημένος, Ημαθία, Έδεσσας – Θεσσαλονίκης,Hellenic Train, – stamatimenos, imathia, edessas – thessalonikis