Hooters: Αγενέστατη παρέα έβρισε σερβιτόρα και δεν άφησε φιλοδώρημα – Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιποι πελάτες (Video)

Στις ΗΠΑ ο μισθός που παίρνει μια σερβιτόρα είναι εξαιρετικά μικρός. Όμως αυτό αναπληρώνεται από τα φιλοδωρήματα που αφήνουν πάντα οι πελάτες σε έναν άγραφο νόμο κοινωνικής αλληλεγγύης.


Βέβαια δεν είναι όλοι οι πελάτες ίδιοι. Υπάρχουν και κάποιοι που ενώ κάνουν μεγάλο λογαριασμό έχουν καβούρια στην τσέπη όταν πρόκειται να αφήσουν φιλοδώρημα στις κοπέλες που τους εξυπηρέτησαν και δεν αφήνουν τίποτε.
Μια σερβιτόρα στη γνωστή αλυσίδα εστιατορίων Hooters, έζησε μια απίστευτη περιπέτεια με μια παρέα γεμάτη τσιγγούνηδες

και αγενής πελάτες που την έβρισαν, αλλά αυτό που συνέβη μετά γίνεται μόνο στις ταινίες.


Σε ένα κατάστημα Hooters στη Φλόριντα πήγε μια παρέα από 9 άτομα. Έφαγε και μετά παρήγγειλε και σφηνάκια Don Julio τα οποία εκτίναξαν τον λογαριασμό. Αυτό τους εκνεύρισε πάρα πολύ και άρχισαν να βρίζουν και να θεωρούν υπεύθυνη τη σερβιτόρα που τους εξυπηρετούσε.


Μάλιστα μια γυναίκα από την παρέα είπε στην σερβιτόρα πως αν την είχε ενημερώσει για το πόσο ακριβά είναι τα σφηνάκια θα είχε πάρει φιλοδώρημα το οποίο τώρα δεν θα πάρει αφού με αυτό θα πληρώσουν τον λογαριασμό.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποιος από την παρέα έγραψε στον λογαριασμό «F@ck you» και ζωγράφισε ένα χέρι με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο. Φυσικά η σερβιτόρα στεναχωρήθηκε πολύ και σχεδόν έβαλε τα κλάματα όταν καθάριζε το τραπέζι από τους αγενείς που φεύγοντας έριξαν κέτσαπ παντού.


Η στεναχώρια της έγινε αντιληπτή από τους άλλους θαμώνες του εστιατορίου που συγκέντρωσαν μεταξύ τους ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σαν φιλοδώρημα και της έδωσαν 110 δολάρια. Το τι συνέβη ακριβώς το ανέβασε στο tiktok σε δυο ιστορίες η ίδια η κοπέλα

@keylamxo

Reply to @ashley.reyanne she asked her daughter alyssa to lend her $$ in front of me #hootersgirl #customerservice #fyp #brokebitch

original sound – keylamxo

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Πνίγηκε στην προσπάθεια να σώσει δύο παιδιά (Videos)

Στα όρια το κέντρο της Αθήνας – Τι θα ισχύσει με τον Δακτύλιο και τα σενάρια για διόδια

Νοσοκομείο Πάτρας: Απολύθηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση του ίδιου του παιδιού του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hooters, Αγενέστατη, Video,Hooters, agenestati, Video