«Maestro»: Νέο πρόσωπο – κλειδί μπαίνει στη σειρά, πού συνεχίζονται τα γυρίσματα του β΄κύκλου

«Κατηφόρισαν» για λίγο στην Αθήνα από τους ειδυλλιακούς Παξούς και το Ιόνιο οι συντελεστές και το τηλεοπτικό συνεργείο παραγωγής της σειράς «Maestro» του Mega για τις ανάγκες γυρισμάτων σκηνών για τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Στην «καρδιά» της πόλης κινηματογραφήθηκαν οι απαιτούμενες σκηνές και όλοι μαζί, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Χρήστος Λούλης, Ορέστης Χαλκιάς, επέστρεψαν στους Παξούς για να συνεχίσουν τα γυρίσματα με τους

Μαρία Καβογιάννη, Χάρις Αλεξίου, , Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη.

Ο δημιουργός του «Maestro», της πρώτης ελληνικής παραγωγής που μπήκε στο παγκόσμιο Netflix, έκανε και μια μικρή αποκάλυψη για τον δεύτερο κύκλο πρόσφατα, λέγοντας ότι θα προστεθεί ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα βοηθήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Επίσης διαφοροποιείται σε αυτόν τον κύκλο ο τρόπος αφήγησης των ιστοριών. «Aυτή τη φορά έχω επιλέξει άλλο τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τα πρώτα τέσσερα επεισόδια είναι οι συνέπειες αυτού», έδωσε το πλαίσιο της πλοκής προσφάτως ο Παπακαλιάτης.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Στο Mega το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας την Τρίτη

Μητσοτάκης: Συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

«Η Φάρμα»-spoiler: «Γόρδιος δεσμός» η σημερινή δοκιμασία (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Maestro, Νέο, ΄κύκλου,Maestro, neo, ΄kyklou