Mega: Πρώτο σε τηλεθέαση χάρη στο μεταπογευματινό πρόγραμμα

Διατηρήθηκε και την Τρίτη (13/2) πρώτο στις τηλεπροτιμήσεις το Mega, παρά την ελαφρά υποχώρηση στο μερίδιο του συγκριτικά με τη Δευτέρα.

Το κανάλι της Συγγρού με την συγκέντρωση τηλεθεατών που πετυχαίνει στην μεταπογευματινή ζώνη προγραμμάτων του να καλύπτει τις αδυναμίες της πρωινομεσημεριανής ζώνης εκπομπών του.

Ο ΑΝΤ1 προσθέτοντας μισή ποσοστιαία μονάδα στο κομμάτι του από τη μία ημέρα στην άλλη, χάρη αφενός στην πρωινή ενημερωτική

και ψυχαγωγική ζώνη του αλλά και την βελτιωμένη απόδοση της «Μάγισσας» διατήρησε τα κεκτημένα της Δευτέρας και περιόρισε την απόσταση έως την κορυφαία θέση και το Mega σε λιγότερο από μία ποσοστιαία μονάδα.

Μικροαπώλειες, χωρίς να του στοιχίσουν, εμφάνισε ο ΣΚΑΪ, όμως χθες ένιωσε την «ανάσα» του Alpha στην πλάτη του, ο οποίος από το 11% της Δευτέρας χθες αποκόμισε κομμάτι μεγέθους 12,3% χάρη κυρίως στην απόδοση της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» με το οποίο διατήρησε και μετά τον «Σασμό» σημαντική μερίδα τηλεθεατών.

Κάτι λίγο πρόσθεσε στο μερίδιο του το Star, διατήρησε σχεδόν αμετάβλητο το μερίδιο της η ΕΡΤ1, το Open συγκράτησε το μέγεθος του κομματιού του οριακά πάνω από το 4%, ισοδύναμα ήταν ΕΡΤ3 και Μακεδονία, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά προγράμματος το καθένα, και η ΕΡΤ2 κατάφερε να έχει μερίδιο μεγέθους  μιας ακέραιας ποσοστιαίας μονάδας.

Διαβάστε επίσης:

Mega: «#ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ», ντοκιμαντέρ μνήμης για την τραγωδία στα Τέμπη

FOX, Disney και Warner/Discovery τα κάνουν «πλακάκια» για τα αθλητικά και συστήνουν ειδική πλατφόρμα

Αντώνης Κανάκης: Έχασε την αγωγή σε βάρος του ΣΚΑΪ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Πρώτο,Mega, proto