Netflix: The Witcher, The Lincoln Lawyer και Fatal Seduction επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Αυτός ο Ιούλιος στο Netflix ήταν γεμάτος με μεγάλες πρεμιέρες σε ταινίες και σειρές. Σειρές όπως το The Witcher, The Lincoln Lawyer και Fatal Seduction που έβγαλαν μόνο το πρώτο μισό των επεισοδίων των κύκλων τους, θα ολοκληρώσουν με το δεύτερο μισό μέσα στο τέλος του τρέχοντος μήνα και τον Αύγουστο. Οι λάτρεις των περιπετειών του Γκεραλτ της Ρίβια, του ταλαντούχου δικηγόρου αλλά και των ερωτικών σκανδάλων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν

τα φινάλε των αγαπημένων τους σειρών με ολοκαίνουργια επεισόδια.

The Witcher (μέρος δεύτερο) 27/07

Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer, στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού – και αντί γι’ αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα.

The Lincoln Lawyer (μέρος δεύτερο) 03/08

Ο Mickey θα προσπαθήσει «με νύχια και με δόντια» να καθαρίσει το όνομα της πελάτισσας και ερωμένης του Lisa Trammell και να προστατεύσει τη δική του φήμη. Η σειρά έχει σταματήσει σε κρίσιμο σημείο και οι θαυμαστές της είναι βέβαιο ότι ανυπομονούν γι τη συνέεια καθώς ο Mickey Haller θα αναλάβει την πιο δύσκολη υπόθεση που έχει αναλάβει ποτέ.

Fatal Seduction (Νέα επεισόδια) 04/08

Μια παντρεμένη καθηγήτρια παρασύρεται σε μια παθιασμένη σχέση με έναν νεότερο άντρα που αποκαλύπτει μια σειρά από τραγωδίες και προδοσίες από τα πιο κοντινά της άτομα.

Διαβάστε επίσης:

Αμηχανία στο πλατό ανάμεσα σε Πιερίδη – Τριαντάφυλλο: «Μήπως φταίει η νέα γενιά που χωρίζουν τα ζευγάρια;» (video)

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: «Λύγισε» στον αέρα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά (Video)

«Ψηλώνει» ξανά η τηλεθέαση της σειράς «Στο παρα πέντε»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Witcher,Lincoln Lawyer, Fatal Seduction