Super League: Άνετη επικράτηση για την ΑΕΚ και -1 από την κορυφή – «Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ στο 94′ (Video)

Με ηγέτη τον Λιβάι Γκαρσία που άνοιξε το σκορ και κέρδισε το πέναλτι για το δεύτερο γκολ η ΑΕΚ νίκησε εύκολα 3-0 στην OPAP Arena το Λεβαδειακό.

Στο 13ο ματς της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν την 13η νίκη τους με 3-0 επί του Λεβαδειακού και πλησίασαν ξανά

στον ένα βαθμό τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, καθώς η απόφαση για τον αγώνα με τον Ατρόμητο που δεν έγινε αναμένεται από αύριο.

Η ΑΕΚ καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του MVP Λιβάι Γκαρσία (37′) και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άμραμπατ (45’+3′), με τους Βοιωτούς να μένουν με δέκα παίκτες καθώς ο Τζημόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλμέιδα έκανε διαχείριση του ματς με τον Φαν Βέερτ να γράφει στο 84′ το τελικό 3-0, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Τσούμπερ είχε αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι.

«Γκέλα» για τον ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε 2-0 στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας και έδειχνε πως θα περάσει… αέρα από μια έδρα που δυσκολεύεται συχνά, αλλά οι ψυχωμένοι παίκτες του Άκη Μάντζιου βρήκαν δύο γκολ από το 90’ και μετά για να κάνουν απίθανο come-back για το 2-2.

Ο Σίτο στο 90’ και ο Πίτσου στο 90’+4’… ξέραναν τον «δικέφαλο του βορρά», που είχε ανοίξει το σκορ με τον Νάσμπεργκ (6’) και ο Μπράντον στο 82’ με υπέροχο πλασέ είχε κάνει δύο τα τέρματα για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι πνίγηκαν στο φινάλε σε μια κουταλιά νερό.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας παίζει την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας, υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης:

Γκαζιαντέπ: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα Τουρκίας και το Κύπελλο

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: «Έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ και ανοίγει τα «φτερά» της για τους Ολυμπιακούς του 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση εξαγοράς της ετοιμάζει το Κατάρ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League, Άνετη, ΑΕΚ, – Γκέλα, ΠΑΟΚ, 94′ Video,Super League, aneti, aek, – gkela, paok, 94′ Video