Survivor Αll Star: Τα δάκρυα χαράς, το γύρισμα της «μπιφτέκας» και η παίκτρια που έχασε την πίστη της

Το Survivor All Star έχει γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι επιβίωσης για την ομάδα των Μπλε, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους να μην μπορεί να πάρει μία νίκη και να χάνουν στα αγωνίσματα με μεγάλη διαφορά.

Ειδικά μετά την αποβολή του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση οι Κόκκινοι έχουν πάρει φαλάγγι τους Μπλε, οι οποίοι μένουν πίσω από

την αρχή στους στίβους μάχης. Ακόμα και η αλλαγή φορμάτ με αντρες και γυναίκες δεν βοήθησε καθόλου τους Μπλε να σηκώσουν κεφάλι, ενώ μετά τις 3 σερί ήττες στις ασυλίες, ήρθε ακόμη μία αυτή τη φορά για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο την προηγούμενη εβδομάδα είχαν κερδίσει οι Μπλε.

Το γεγονός ότι εδώ και δυο βδομάδες σερί οι Μπλε χάνουν ασυλίες έχει αποδεκατήσει την ομάδα τους με τελευταία αποχώρηση αυτή της Ελένης Χαμπέρη ενώ την Πέμπτη το βράδυ θα γίνει γνωστό ποιος ή ποια από τους Ελευθερία Ελευθερίου, Ρία Κολοβού, Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Μπάρτζη θα πάρει τα πράγματά του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Τα πράγματα στις καλύβες δεν κυλούν ομαλά καθώς την επόμενη μέρα της ψηφοφορίας η Ρία Κολοβού και η Στέλλα Ανδρεάδου δεν έκρυψαν την ιδιαίτερη τους δυσαρέσκεια για την υποψηφιότητα της πρώτης ρίχνοντας τα πυρά τους στον Νίκο Μπάρτζη.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα την υποψηφιότητα του. Θεωρώ ότι αγωνιστικά δεν είμαι η χειρότερη παίκτρια της μπλε ομάδας. Ξεκάθαρα η ομάδα έχει κινηθεί διαφορετικά και δεν ξέρω ποια είναι τα κριτήρια τους. Το έχω αποδεχθεί, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, απλά μέσα μου αισθάνομαι αδικημένη. Όχι ως προς την ψηφοφορία, ως προς τους χαρακτηρισμούς τους οποίους έχω ακούσει» τόνισε το μοντέλο.

«Μου έκανε τρελή εντύπωση η στάση του Νίκου απέναντι στην Ελευθερία και τον Σπύρο όταν στο πρόσφατο παρελθόν ήταν αυτός που έλεγε ότι «η Ελευθερία χαμ… με τον Μάριο στο δάσος». Ξαφνικά όμως άλλος φαίνεται ότι γυρίζει την μπιφτέκα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Στέλλα Ανδρεάδου για να συμπληρώσει η Ρία Κολοβού τα εξής. «Αυτή τη φορά σε αυτό το Survivor βλέπω έναν Μπάρτζη να έχει γυρίσει ο ίδιος την μπιφτέκα! Οπότε τελικά το τρέιλερ που έπαιξε και έδειχνε τον Μπάρτζη με μια μπιφτέκα… Δεν την έκανα η άλλη, αλλά την έκανε ο ίδιος».

Ο Νίκος Μπάρτζης δέχτηκε πυρά και από τον Νικόλα Αγόρου ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να κατηγορήσει για «νοοτροπία χωριάτη» τον συμπαίκτη του: «Μην ξεχνάμε ότι εδώ μέσα μπορεί να είμαι ο μεγαλύτερος χωριάτης που υπάρχει, κυριολεκτικά, είμαι και βλάχος και είναι τιμή μου και καμάρι μου αυτό το πράγμα, μιας και όποιον κι αν ρωτήσεις θα ήθελε να έχει ένα χωριό, το θέμα όμως είναι να μην είσαι στη νοοτροπία χωριάτης. Να μην έχεις δηλαδή την νοοτροπία του χωριάτη».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι κάτι κακό αυτό που λέω, αλλά μια αλήθεια. Πολλοί μπορεί να έχουν νοοτροπία χωριάτη, όπως το λένε. Για παράδειγμα, ο Νίκος Μπάρτζης έχει μια λάθος νοοτροπία που αυτή πάει στη νοοτροπία την κακή του χωριάτη. Επίσης, συνήθως, το δέντρο που έχει καρπούς πειράζουν και όχι αυτό που δεν έχει. Όσο καιρό θα είμαι εδώ θα απολαμβάνω την μοναξιά μου. Βέβαια, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι όσοι έχουν καλή πρόθεση και δεν έρχονται να μιλήσουν άσχημα για κάποιον».

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης για να αναμετρηθούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός θα ήταν κοινό για τις δυο ομάδες γιατι λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας δεν θα υπάρχει έπαθλο στο Survivor All Star. Ο Λιανός ανακοίνωσε πως θα μπορούσαν να δουν φωτογραφίες και μηνύματα από τους αγαπημένους τους κι όλοι οι παίκτες λύγισαν.

Το κίνητρο ήταν μεγάλο και για τις δύο ομάδες, όμως μεγάλη ήταν και η διαφορά μέσα στο στίβο μάχης με τις Κόκκινες να επικρατούν των Μπλε με 6-2, με Στέλλα και Μελίνα να φέρνουν τους μοναδικούς πόντους για την ομάδα τους.

Στους άντρες σε αντίθεση με τις άλλες φορές, υπήρξεντέρμπι. Οι Μπλε κατάφεραν να νικήσουν για πρώτη φορά τους Κόκκινους με 6-4 και να πάνε τη μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας σε μπαράζ.

Ο νικητής θα κρινόταν κυριολεκτικά στο τρίποντο, με την Εύη να κερδίζει τη Μελίνα για το 1-0, τον Παναγιώτη να επικρατεί του Μπάρτζη για το 2-0 και τη Σταυρούλα να τελειώσει το ματς για τους Κόκκινους κόντρα στην Ελευθερία, η οποία μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα.

«Κατά τη διάρκεια είχα φύγει για λίγο για να ηρεμήσω, συγγνώμη που είμαι έτσι! Νιώθω πολύ μεγάλο βάρος για την ομάδα μου! Έχω ψηφιστεί, με έχει κρατήσει ο κόσμος στο παιχνίδι, έχω ξαναψηφιστεί και έχω ξαναμείνει στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά, όμως, νιώθω ένα βάρος. Έχω χάσει την πίστη μου, την ψυχολογία μου, δεν ξέρω τι έχω πάθει αυτή την εβδομάδα».

«Έγώ σε δυο μέρες μπορεί και να φύγω, μπορεί και να δω τους δικούς μου από κοντά. Είναι πολύ σημαντικό όμως έπαθλο για τα παιδιά. Έβαλα πραγματικά τον καλύτερο μου εαυτό, έκανα ότι μπορούσα, έχασα τρεις πόντους σήμερα για την ομάδα μου και θέλω πραγματικά να τους ζητήσω συγγνώμη. Αλήθεια το λέω… Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη με τον εαυτό μου. Σας ζητώ συγγνώμη που με κρατάει ο κόσμος και είμαι εδώ, αν σας είμαι βάρος! Είναι δικό μου προσωπικό».

Διαβάστε επίσης:

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Βίντεο τον πιάνει στα πράσα να καπνίζει ευμέγεθες «ύποπτο» τσιγάρο στα 80 του

O Λούκας Γκέιτζ αρραβωνιάστηκε τον κομμωτή του

«Σασμός» με την κορυφή της τηλεθέασης

Keywords
Τυχαία Θέματα