TikTok: Viral βίντεο με 89χρονο ομογενή που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Έσπασε όλα τα κοντέρ το βίντεο που ανέβασε στο TikTok μια νεαρή κοπέλα, με πρωταγωνιστή τον 89χρονο ομογενή παππού της που για πρώτη φορά στη ζωή του επισκέφτηκε την Ελλάδα.

Αν και κρατούσε μπαστούνι, αυτό δεν τον εμπόδισε ανέβει τα σκαλιά της βυζαντινής εκκλησίας του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα και στην Ακρόπολη. Περπάτησε στο αρχαίο μνημείο και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό

Μουσείο.

Ταξίδεψε στη Σαντορίνη και περπάτησε στα σοκάκια, ήπιε ούζο και χόρεψε με την ψυχή του.

@annamg24 It took our Papou 89 years, but he finally got to Greece!!!! Can’t not cry at his pure joy and pride #greece #papou #santorini #mykonos #athens #greektiktok #grandpa #grandparentsoftiktok #greecetiktok #familyvacation ♬ De Ginetai – Elli Kokkinou & Foivos

«Του πήρε 89 χρόνια του παππού, αλλά τελικά πήγε στην Ελλάδα! Δεν μπορώ να μην κλάψω από τη χαρά και την περηφάνια», έγραψε η εγγονή που ανέβασε το βίντεο πριν από περίπου ένα μήνα.

Το βίντεο της AnnaMG24 εκτόξευσε τις προβολές στον λογαριασμό της και έφτασε μέχρι και το Newsweek, όπου έγραψαν:

«Την Ελλάδα φωλιασμένη στο ανατολικό τμήμα της Μεσογείου, την επισκέπτονται κατά μέσο όρο 30 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως, καθιστώντας το έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών για όσους αναζητούν τον ήλιο κοντά και μακριά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο 89χρονος παππούς ο οποίος όμως αισθάνθηκε όπως φαίνεται και στο βίντεο πως βρέθηκε στην πατρίδα του».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο ρέμα της Χελιδονούς μεταξύ Μεταμόρφωσης και Μενιδίου

Καύσωνας: Το χιουμοριστικό βίντεο του Γιώργου Τσατραφύλλια – Όχι, δεν θα πεθάνουμε όλοι

Άγιος Παντελεήμονας: Συγκέντρωση για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok, Viral, 89χρονο, Ελλάδα,TikTok, Viral, 89chrono, ellada