To reunion των εμβληματικών super models των 90’s για τη Vogue (Video)

Σίντι Κρόφορντ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Λίντα Εβαντζελίστα και Ναόμι Κάμπελ, τα εμβληματικά σούπερ μόντελ της δεκαετίας του ’90 — ενώθηκαν ξανά στην εκδήλωση της Vogue World της Πέμπτης στο Λονδίνο, ξεκινώντας με στυλ την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

How to cap off a fashion spectacular like #VogueWorld? A victory lap from the supermodels and

Vogue's September cover stars—#NaomiCampbell, #CindyCrawford, #LindaEvangelista, and #ChristyTurlington—of course. https://t.co/06GXmYStF9 pic.twitter.com/AMXhvSdAva

Vogue Magazine (@voguemagazine) September 15, 2023

Για να κλείσει η παράσταση, η τετράδα ένωσε τα χέρια στη σκηνή πριν κάνει έναν γύρο γύρω από το Theatre Royal Drury Lane, ενώ η Άνι Λένοξ ερμήνευσε μια διαφορετική εκδοχή του τραγουδιού Sweet Dreams.

Η Κάμπελ φορούσε ένα φόρεμα σε πράσινο του δάσους με κοψίματα, ενώ οι Κρόφορντ, Τέρλινγκτον και Εβατζελίστα επέλεξαν μεταλλικές αποχρώσεις για τα φορέματά τους. Μετά τον γύρο τους – με έντονο χειροκρότημα – τους υποδέχτηκαν ξανά στη σκηνή με μπουκέτα με κόκκινα τριαντάφυλλα και ζητωκραυγές.

Η παρουσία των μοντέλων στην εκδήλωση έρχεται μετά την εμφάνισή τους στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου της Vogue.

Οι τέσσερις θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ στο Apple TV+ με τίτλο The Super Models, που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Σε ένα δελτίο τύπου, η πλατφόρμα υπόσχεται να δώσει στο κοινό «άνευ προηγουμένου πρόσβαση» στα μοντέλα. Οι θεατές θα πάνε «πίσω από την κάμερα και πέρα ​​από την πασαρέλα» για να δουν πώς «κυριάρχησαν στον κόσμο της ελίτ του μόντελινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τη διαρροή για τη βάπτιση του γιου της από καλεσμένη: «Μη σώσει κι έρθει»

Σακίρα: Εντυπωσίασε το χορευτικό της με τα μαχαίρια – Δείτε το βίντεο

Μιμή Ντενίση για την κόρη της: «Προσπάθησε πολύ να χάσει κιλά – Είχε βιώσει bullying» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα