To συγκινητικό «αντίο» του Mega στην Άννα Παναγιωτοπούλου (Video)

Με τέσσσερις λέξεις γεμάτες νόημα επέλεξε το Mega να αποχαιρετήσει τη σπουδαία Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή, το Μ. Σάββατο (4.5.24), σε ηλικία 76 ετών.

Η είδηση του θανάτου της σπόρπισε απέραντη θλίψη τόσο στους συνεργάτες, τους φίλους και τους συγγενείς της όσο και στο κοινό που την αγάπησε μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και φυσικά, στην

τηλεόραση.

Ένας από αυτούς που αμφισβήτητα την έχουν συνδέσει οι τηλεθεατές -ακόμα και σήμερα, σχεδόν 30 χρόνια μετά – είναι αυτός της «Χριστίνας Μαρκάτου» στη σειρά του Mega, «Ντόλτσε Βίτα», η οποία έζησε έναν μεγάλο και «απαγορευμένο» έρωτα με τον «Αντώνη Καλούδη» Θανάση Ευθυμιάδη.

Από την εν λόγω σειρά ήταν και η σκηνή με την οποία επέλεξε να αποχαιρετήσει την αείμνηστη ηθοποιό το Mega, γράφοντας: «Άννα Παναγιωτοπούλου Για Πάντα». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Κι αν κάποιος δεν έχει δει τη σκηνή, πρόκειται για το τελευταίο επεισόδιο της «Ντόλτσε Βίτα» όπου η Χριστίνα ετοιμάζεται «να μπει στον ίσιο δρόμο» – όπως είχε πει η ίδια και να παντρευτεί τον νονό της Ντορίτας όταν έξω από την εκκλησία εμφανίζεται ο Αντώνης και φωνάζει το όνομά της, ελπίζοντας ότι εκείνη θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα…

Διαβάστε επίσης:

Σειρές: 6+1 πασχαλινά επεισόδια που έμειναν… αξέχαστα! (Videos)

Μανουσάκης: «Από την Ειρήνη Παπά “γεννήθηκε” το “Τμήμα Ηθών”» (videos)

Εγκεφαλικό υπέστη ο δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mega, Άννα Παναγιωτοπούλου Video,Mega, anna panagiotopoulou Video