Αφού έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, ο Musk ρωτάει αν θέλουμε edit button

Ο Elon Musk έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter, εξαγοράζοντας το 10% των μετοχών του και απογειώνοντας την αξία του. Λίγες ώρες αργότερα, ρώτησε μέσω tweet αν οι χρήστες Twitter θέλουν ένα edit button.

Μάλιστα στην ψηφοφορία

έγραψε επίτηδες λάθος το ναι και το όχι με “yse” και “on”, με πολλούς να σκέφτονται πως πρόκειται απλά για πλάκα.

Do you want an edit button?

— Elon Musk (@elonmusk) April 5, 2022

Ωστόσο τα πράγματα σοβάρεψαν, όταν το tweet του Musk το έκανε retweet ο CEO του Twitter, Parag Agrawal, τονίζοντας πως οι επιπτώσεις αυτής της δημοσκόπησης θα είναι σημαντικές και καλώντας τους χρήστες να ψηφίσουν προσεκτικά.

The consequences of this poll will be important. Please vote carefully. https://t.co/UDJIvznALB

— Parag Agrawal (@paraga) April 5, 2022

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι ψήφοι διαμορφώνονται με 74% υπέρ του ναι. Όσο για τον τρόπο που θα λειτουργεί το edit button αυτό δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Musk όμως συμφώνησε με την πρόταση του γνωστού YouTuber Everyday Astronaut ο οποίος θέτει δύο προϋποθέσεις.

Under two conditions. It’s only available for a few minutes, 5-10 mins. And when an edit is made, there’s a small link that shows the edit. This keeps a public record but allows the tweeter the ability to fix a simple mistake and not re-notify their followers with a new tweet

Everyday Astronaut (@Erdayastronaut) April 5, 2022

Πρώτον να είναι διαθέσιμο το edit μόνο στα πρώτα 5-10 λεπτά της ανάρτησης και δεύτερον όταν γίνεται επεξεργασία ενός tweet, να υπάρχει ένα μικρό link που να δείχνει το edit. Έτσι θα υπάρχει ένα δημόσιο αρχείο αλλά θα επιτρέπει και στο δημιουργό να διορθώσει ένα απλό λάθος χωρίς να σταλεί ξανά ειδοποίηση για νέο tweet.

Διαβάστε επίσης:

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε Βούλγαρο ευρωβουλευτή για ναζιστικό χαιρετισμό

Πόλεμος στην Ουκρανία: Εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε από πύραυλο στη Μαριούπολη

Πούτιν: Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επισιτιστική κρίση εξαιτίας των κυρώσεων της Δύσης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αφού, Twitter, Musk,afou, Twitter, Musk