Αυτός είναι ο δολοφόνος της 22χρονης Christina Grimmie (Video + Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Ορλάντο την φωτογραφία του δολοφόνου της άτυχης τραγουδίστριας, Christina Grimmie.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τα τελευταία λεπτά της ζωής της άτυχης τραγουδίστριας του «The Voice»: “Ο άντρας, περίμενε κανονικά στην ουρά, όπως και πολλοί άλλοι θαυμαστές της τραγουδίστριας, περιμένοντας για ένα αυτόγραφο”.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που ήταν παρούσα όταν πυροβόλησαν και σκότωσαν την 22χρονη σταρ του talent show «The Voice», η άτυχη Αμερικανίδα τραγουδίστρια

Christina Grimmie, υποδέχτηκε με ανοιχτή την αγκαλιά τον άντρα που την δολοφόνησε.

H 20χρονη Destiny Rivera, αποκάλυψε ότι περίμενε στην ουρά, πίσω ακριβώς από τον δολοφόνο της 22χρονης, Christina Grimmie όταν είδε την τραγουδίστρια να πέφτει νεκρή από τα πυρά του δράστη:«Η Grimmie μιλούσε με τους θαυμαστές της και έβγαζε φωτογραφίες μαζί τους», είπε στη Mail Online και συνέχισε: «Δύο άτομα συζητούσαν μαζί της και ένας άντρας περίμενε μπροστά από εμάς. Λίγα λεπτά αργότερα άρχισε να περπατά προς το μέρος της για να τη δει. Εκείνη άνοιξε τα χέρια της και περίμενε να τον χαιρετήσει με μια αγκαλιά. Τότε ακούστηκαν τρεις κρότοι. Οι θαυμαστές της είχαν φέρει μπαλόνια στο σόου και οι αστυνομικοί τα έσκαγαν, γιατί είχε γεμίσει ο χώρος και στην αρχή πίστεψα ότι από αυτά προήλθε ο θόρυβος».

«Τότε είδα τους δύο ανθρώπους που πριν από λίγη ώρα της μιλούσαν να τρέχουν και είδα επίσης τα πόδια της Christina στο πάτωμα. Δεν είδα το πρόσωπό της», πρόσθεσε, συγκλονισμένη, υπογραμμίζοντας πως ο 27χρονος -ο οποίος αυτοκτόνησε μετά την δολοφονία- έμοιαζε «κανονικός», όπως όλοι οι νέοι που είχαν πάει στη συναυλία της εκείνο το βράδυ. Τίποτα το ύποπτο δεν πρόδιδε αυτό που θα ακολουθούσε στην πορεία.

"Με ανοιχτή την αγκαλιά της υποδέχθηκε η άτυχη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Christina Grimmie, τον άντρα που την δολοφόνησε".

Η τραγουδίστρια, το άστρο της οποίας χάθηκε πρόωρα, δέχθηκε τέσσερις με έξι πυροβολισμούς στα παρασκήνια του θεάτρου Plaza, μπροστά στα έκπληκτα μάτια 60 περίπου εφήβων, από τον Kevin James ο οποίος αυτοκτόνησε μετά την αποτρόπαια πράξη του. Η κοπέλα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο αδερφός της εκλιπούσας, Mark, προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη δευτερόλεπτα πριν αυτός αυτοκτονήσει.

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος έσπευσε να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

Λίγα λεπτά πριν τη συναυλία της στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου καλέι τους θαυμαστές της να προσέλθουν.

«Δεν υπάρχουν λόγια. Χάσαμε μια όμορφη ψυχή και μια σπουδαία φωνή. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια και τους φίλους».

Το τελευταίο τραγούδι της Christina Grimmie πριν δολοφονηθεί

Christina GrimmieδολοφόνοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα