Αγία Βαρβάρα: Κάμερες «έπιασαν» τις κινήσεις του δράστη μετά το φονικό – Ο πεθερός περιφερόταν με την καραμπίνα στο χέρι

Το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά το άγριο φονικό 57χρονου από τον πεθερό του στην Αγία Βαρβάρα. Η δολοφονία συνέβη μπροστά το ανήλικο παιδί του ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γνωστοποιηθεί η σύζυγός του φέρεται να προέτρεψε τον πατέρα της να τον σκοτώσει.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Alpha και η εκπομπή Tlive, φαίνεται ο 69χρονος να περπατάει στον δρόμο μετά τη δολοφονία του 57χρονου γαμπρού του, κρατώντας και την καραμπίνα στο χέρι του.

Το απόσπασμα προέρχεται από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή και καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά το στυγερό έγκλημα. Μάλιστα, δίπλα στον 69χρονο διακρίνεται και η σύζυγός του, που φέρεται νωρίτερα να τον προέτρεψε να δολοφονήσει τον άνδρα, φωνάζοντας από το θυροτηλέφωνο: «Ρίξ’ του, φά’ τον».

Το «γιατί» πίσω από την δολοφονία που «πάγωσε» την γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας

Σε κατάταση σοκ παραμένει η γειτονιά της Αγίας Βαρβάρας στην οποία ο 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν και τη σύζυγο του δράστη ως συνεργό στην ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης εγγονής του δράστη και κόρης του θύματος.

Ο 69χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι οδηγήθηκε στην πράξη του επειδή ο γαμπρός του φερόταν άσχημα στην κόρη του. Ο γιος του, όμως, που είναι αστυνομικός και ήταν αυτός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση για το έγκλημα, διαψεύδει κατηγορηματικά τον ισχυρισμό.

Διαβάστε επίσης:

Συνέντευξη Τύπου για την επέτειο των Τεμπών: Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων – Αναπάντητα ερωτήματα έναν χρόνο μετά

Κορινθία: Τον «πατέρα Κλεομένη» δείχνει ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός

Ο Μπέος με θρασυδειλία ζητά τα ρέστα από τον Τετέι: Πουλά ως ρατσιστικό αυτό που είπα – «Να ζητήσει συγγνώμη!»

Keywords
Τυχαία Θέματα