Άγιοι Ανάργυροι – Κωνσταντίνα Δημογλίδου: «Όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο» (Video)

Για την ελλιπή και λανθασμένη διαχείριση της καταγγελίας της δολοφονημένης 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Δεν μιλάμε για λάθη που οφείλονται σε υποστελέχωση, καθώς είδατε πόσες περιπολίες έφθασαν μετά το τραγικό συμβάν. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή αστυνομεύεται πολύ καλά. Γενικότερα η δυτική Αττική αστυνομεύεται καλά γιατί υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα».

Στην συνέχεια 

ανέφερε: «Οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις γιατί δεν έπραξαν σύμφωνα με αυτά που έχουν διδαχθεί. Στην συγκεκριμένη διαδικασία υπήρχαν πολλά λάθη από την αρχή μέχρι το τέλος».

«Όταν πρόκειται να σώσουμε μια ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει πρωτόκολλο» τόνισε η κα Δημογλίδου καταληκτικά.

Μπαράζ συλλήψεων και καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία

Δύο περιστατικά που εμπίπτουν στον νόμο περί ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκαν σε Χαλκίδα, Λαμία και Πύργο.

Ειδικότερα, στις 12:30 της Χαλκίδας, μία 67χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 25χρονου πρώην συντρόφου της εγγονής της, επειδή την απείλησε τηλεφωνικά.

Στη Λαμία, 34χρονη έκανε μήνυση στον εν διαστάσει σύζυγό της, ο οποίος την κλώτσησε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός της, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε και την εξύβριζε. Ο δράστης αναζητείται.

Στον Πύργο, 33χρονη έκανε μήνυση στον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι την έβρισε και την κλώτσησε. Η ίδια δήλωσε ότι θα μείνει προσωρινά στη θεία της στο Κατάκολο. Ο άντρας αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν και σε συλλήψεις. Στη Λακωνία συνελήφη 34χρονη, μετά από καταγγελία του πρώην συζύγου της, ότι επιχείρησε να χτυπήσει την 6χρονη κόρη τους.

Στην Αμαλιάδα, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ήλιδας προχώρησαν στη σύλληψη ενός 30χρονου, κατοίκου Σιμόπουλου Αμαλιάδας, γιατί την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα προκάλεσε σωματικές βλάβες στη σύντροφό του, ενώ παράλληλα έβρισε και την αδερφή της.

Τέλος, στην Πάτρα συνελήφθη ένας 41χρονος, καθώς στις 22:45 της Πέμπτης φέρεται ότι απείλησε φραστικά και άσκησε βία στη σύζυγό του, τραβώντας την από το χέρι, μέσα σε κατάστημα ΟΠΑΠ PLAY στην οδό Σισίνη.

Αμπελόκηποι: Σύλληψη 53χρονου που απείλουσε την πρώην του σύντροφο

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε από την EΛΑΣ το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από την καταγγελία 51χρονης γυναίκας στο ΑΤ Αμπελοκήπων Αττικής, για τον πρώην σύντροφο της, ο οποίος όπως υποστήριξε η ίδια την έψαχνε, μετά από απειλές σε βάρος της .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 51χρονη θα ταξίδευε στα Λαγκάδια Αρκαδίας, όπου θα διέμενε σε ξενοδοχείο .

Ο 53χρονος, φέρεται, όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, το πρωί της Παρασκευής 5/4, στις 9.32, να της έστειλε e-mail, με απειλές. Μάλιστα της ανέφερε ότι θα ταξίδευε οδικώς και αυτός στα Λαγκάδια, για να πάει στο ξενοδοχείο να την βρει και να κάνει πράξη τις απειλές του. Η 51χρονη δεν ήθελε να κάνει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί συνέταξαν σχετική δικογραφία, για ενδοοικογενειακή βία (απειλές).

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, εντόπισαν τον 53χρονο τη στιγμή που προσέγγιζε το ξενοδοχείο στο οποίο θα έμενε στα Λαγκάδια η 51χρονη, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν .

Διαβάστε επίσης:

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: «Μπορεί να είμαι εγώ το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας»

Φωτιά στη Βοιωτία: Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Καίγεται αγροτοδασική έκταση

Καιρός: Βροχερή Κυριακή με 28άρια – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι – Κωνσταντίνα Δημογλίδου, Όταν, Video,agioi anargyroi – konstantina dimoglidou, otan, Video