Αγωνία βουλευτών για την προεκλογική περίοδο – «Έχω βγει εκτός μπάτζετ»

Πολλοί ήταν οι βουλευτές που είχαν ποντάρει στις εκλογές τον Φθινόπωρο και έτσι έτρεξαν τις καμπάνιες τους νωρίτερα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δοθούν χρήματα για δημοσκοπήσεις, τραπεζώματα, καφέ αλλά και συγκεντρώσεις. Όλα τα παραπάνω έχουν μπάτζετ. Κορυφαίος «γαλάζιος» βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα μιλώντας στους συνεργάτες του τούς είπε: «έχω βγει εκτός μπάτζετ».

Με αυτήν τη φράση ο βουλευτής ήθελε

να περιγράψει την οικονομική του κατάσταση και να δείξει τον προβληματισμό του για τον νέο προεκλογικό αγώνα που θα ξεκινήσει λίγο μετά τον Φεβρουάριο, καθώς όλα δείχνουν ότι οι εκλογές θα γίνουν την Άνοιξη του 2023.

Δεν είναι όμως μόνο οι «γαλάζιοι» που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα και στα υπόλοιπα κόμματα παρατηρείται αυτό το «φαινόμενο». Η πολιτική είναι ένα ακριβό έξοδο και τώρα τρέχουν και δεν… φτάνουν.

Μία από τις «επενδύσεις» που κάνουν οι βουλευτές για το επικοινωνιακό του προφίλ είναι τα Social Media. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ετοίμασε την ομάδα του στο Viber και στέλνει σχεδόν καθημερινά μηνύματα στους υποστηρικτές τους, ενώ τους ενημερώνει και για το έργο του στη Βουλή. «Γαλάζιος» βουλευτής ετοιμάζει το δικό του… κανάλι στο Youtube όπου θα κάνει ζωντανές εκπομπές.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Πάτσης: Η ασύντακτη ανάρτησή του στο facebook που προκάλεσε εντύπωση

Γιάννης Βρούτσης: Ξεσάλωσε και χόρεψε νησιώτικα σε πλοίο της γραμμής (Video)

Μαξίμου: Ετοιμάζουν «νέα επίθεση φιλίας» στο ΠΑΣΟΚ – Οι κινήσεις Μητσοτάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα