Αιχμή Ηλιόπουλου για Κασσελάκη: Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι στη Βουλή (video)

Για τις εσωκομματικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εκλογή νέου προέδρου ρωτήθηκε ο Νάσος Ηλιόπουλος, που ήταν καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι η εκλογική διαδικασία πρέπει να γίνει με τον τρόπο που εξελέγη και ο Αλέξης Τσίπρας.

Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Κασσελάκη, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος έχει ταχθεί

ανοιχτά υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου, σχολίασε ότι είναι αρνητικό το γεγονός πως ο πέμπτος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βουλευτής.

«Είμαι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή έχω δηλώσει την υποστήριξή μου στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου […]» είπε αρχικά και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την υποψηφιότητα Κασσελάκη πρόσθεσε:

«Για μένα είναι πάρα πολύ κρίσιμο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στη Βουλή, μιλάμε για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κοινοβουλευτική αντιπαράθεση δεν είναι ούτε πάρεργο, ούτε κάτι δευτερεύον. Είμαστε στην αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου […]».

Παράλληλα κάλεσε όσους κάνουν προβλέψεις να είναι προσεκτικοί όταν εκτιμούν το ποιος κάνει «γκελ» στον κόσμο και ποιος όχι.

«Η εκτίμησή μου είναι ότι θα εκλεγεί η Έφη Αχτσιόγλου» κατέληξε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για πυρκαγιές: Άμεση φυλάκιση για εμπρησμό – Πρωτοφανείς οι κλιματολογικές συνθήκες

Τζόρτζια Μελόνι: Στην Αθήνα η ιταλίδα πρωθυπουργός – Δείπνο με τον Μητσοτάκη

Αντίδραση ΥΠΕΞ για Ερντογάν: «Εχθροπαθείς δηλώσεις, δεν συμβάλλουν στο κλίμα διαλόγου»

Keywords
Τυχαία Θέματα